3,5 hehtaaria koivu-/kuusimetsää sisältäen rantayleiskaavan mukaisen loma-asunnon rantarakennuspaikan Kiskon Kirkkojärven rannalla. Osta hieno puuhapalsta järven rannalta. Polttopuuta. Kalastuksen tukikohdaksi. Mökkitontiksi. Asuntovaunupaikaksi.

Nyt myynnissä  rantayleiskaavan mukainen loma-asunnon rantarakennuspaikka 3,5 hehtaarin metsäpalstalla Kiskon Kirkkojärven rannalla. Hieno tilaisuus ostaa rantatontti ja samalla kaupalla sen ympäriltä metsää. Rauhallinen sijainti. Matkaa pääkaupunkiseudulta vain noin 100 km, Turusta alle 100 km ja Salon keskustasta alle 35 km. Alueella on rantayleiskaava, rakennusoikeus 150 k-m2. Tutustu tarkemmin ohessa oleviin kaavamääräyksiin. Metsäpalstalta löytyy mm. järeää kuusikkoa sekä monen kokoista koivua, eli myyntipuuta tai polttopuutarpeita pitkäksi aikaa. Kiinteistölle menee kapea puistomainen tie perille. Tutustu liitteinä olevaan materiaaliin ja ole yhteydessä välittäjään. Voit käydä tutustumassa kohteeseen myös oma-aloitteisesti. Tilan rajoilla on suuntaa antavasti oransseja "Metsatilat.fi" nauhoja. Tässä ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde, jonka monipuoliset mahdollisuudet huomaat vasta paikan päällä. Kun menet tutustumaan kohteeseen, katso autollesi parkkipaikka jo osoitenumerokyltin 108-4 tuntumasta. Tuon kyltin jälkeen ei enää löydy autolle kääntöpaikkaa. Älä siis aja kohteelle asti!

Hintapyyntö 27 000 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia keskiviikkoon 27.11.2019 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Tilalla on rantayleiskaavan mukainen loma-asunnon rakennuspaikka sekä M- ja MY-aluetta. Tutustu kaavamääräyksiin ja -karttaan.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Rantarakennusoikeus 150 k-m2. M-alueelle mahdollista hakea omakotitalon rakennuslupaa.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasite. Kiinteistön kohdalla olevan mahdollisen vesijätön osalta maanomistaja voi hakea lunastustoimitusta. Vesijätön olemassaolosta ei ole tietoa.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tie perille. Huom! Tilan kohdalla ei ole kääntöpaikkaa autolle. Huomioi tämä, käydessäsi tutustumassa kohteeseen. Tiemaksu tasoa 35 €/v (metsätilana).

Osuus yhteisiin Ei ole