Etsitkö vapaa-ajantonttia kirkasvetisen järven rannalta?

 

Nyt tarjolla harvinaisen hienoja määräaloina myytäviä loma-asuntotontteja Iso-Kiskojärven rantamaisemissa. Näin laadukkaan vesistön ääreltä harvoin tontteja tarjolla Etelä-Suomessa. Matkaa pääkaupunkiseudulta vain noin 100 km, Turusta alle 100 km ja Salosta alle 40 km. Valittavana hyvä valikoima yhteisrantaisia tontteja, omarantaiset tontit on myyty. Tonttien pinta-alat vaihtelevat 2774-6500 m2:n suuruusluokassa. Alueella on ranta-asemakaava, joten rakennusoikeus määräytyy kaavamääräysten mukaisesti. Tutustu tarkemmin ohessa oleviin kaavamääräyksiin. Tarjolla on kaksi tonttia joiden myytävä määräala ulottuu kaavatontin ulkopuolelle rantaan asti. Näiden määräalojen hintapyynnöt ovat 39 000 € / tontti. Muiden yhteisrantaisten tonttien hintapyyntö on 30 000 € / tontti. Yhteisrantaisille tonteille on kaavassa varattu yhteisen uimarannan lisäksi myös venesatama. Katso tarkempi hintapyyntöerittely lisätiedoista. Tonteille on rakennettu uusi tie, joten kaikille tonteille on hyvä kulkuyhteys. Tutustu tonttikarttoihin sekä muuhun tarjolla olevaan tietoon ja ole yhteydessä välittäjään. Tontteihin tutustuminen on helpointa välittäjän kanssa, koska Kajalanrantatiellä on lukittu puomi, jonka tarkoitus on hillitä ylimääräistä liikennettä. Tässä ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde, jonka monipuoliset mahdollisuudet huomaa vasta paikan päällä.  Ole yhteydessä välittäjään, niin käydään yhdessä valitsemassa sinulle mieluisin tontti.

Tontit myydään tarjousten perusteella. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, jonka avulla voit helposti tehdä tarjouksen. Mainitse tarjouksen lisätiedoissa korttelin ja rakennuspaikan numero, jota tarjous koskee.

Kaava Ranta-asemakaava » Lisätietoja

Kaavamääräykset ohessa liitetiedostona, tutustu niihin.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Kaavamääräysten mukaisesti.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kantatilalla on tierasitteita. Uusi tonttien tuntumaan rakennettu tie saattaa kulkea joidenkin kaavan mukaisten tonttien alueella. Tällöin tämä uusi tie rasittaa kyseisiä tontteja.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Määräalatontit myydään kiinnityksistä ja rasituksista vapaina.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tonteille rakennettu uusi tie. Kulku Kajalanrantatien kautta. Tiellä puomi. Tonteille tulee määräytymään tieyksikkömaksut Kajalan yksityistien tiekunnalle sekä Kajalanrantatien yksityistien tiekunnalle.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Määräalatontit saavat osuuden yhteisiin vesialueisiin Kirkkojärvessä ja Iso-Kiskojärvessä.