Hyvin halutun yhteismetsän osuuksia myynnissä!

3636 kpl Mustialan yhteismetsän osuuksia. Yhteismetsän osuuksien kokonaismäärä on 896 012,75, joten myytävien osuuksien osuus on noin 0,4 %. Yhteismetsän ala on noin 5800 ha + noin 200 ha vesialueita. Yhteismetsän verkkosivuilta löytyy runsaasti mielenkiintoista tietoa, kannattaa tutustua: http://mustialanyhteismetsa.fi/

Yhteismetsä maksaa tuottoa omistajilleen. Meneillään olevan tilikauden 2018-2019 aikana on päätetty maksaa 0,68 euroa/osuus. Puolet siitä on maksettu viime vuoden puolella ja toinen puolikas maksetaan keväällä. Osuuksille tulee siis vuoden tuotoksi 2472,48 euroa, ja tämähän on verotonta tuloa saajalleen.

Yhteismetsän tarkoituksena on toimia osakkaidensa tukimetsänä, taloudellisen tuen antajana. Tarkoitustaan yhteismetsä toteuttaa harjoittamalla metsätaloutta, rantatonttien vuokrausta ja myyntiä sekä tuottamalla luontomatkailupalveluja. Useille osakkaille yhteismetsä toimii myös tärkeänä virkistysalueena.

Yhteismetsän alueella on yli 20 järveä tai lampea, rantaviivan pituus on n. 36 km. Rantakaavoja laatimalla n. 25 % ranta-alueista on otettu rantarakentamisen piiriin. Laaja yhtenäinen metsäalue järvineen ja lampineen mahdollistaa monipuoliset virkistys­käyttömahdollisuudet.

Yhteismetsän osakkaat pääsevät alueella toimivan metsästysseuran jäseniksi.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Runsaasti hyödynnettyä rakennusoikeutta, josta tulee jatkuvasti tuloa.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin Ei ole