Yhteistyössä: Verneri Poikonen

Teemme yhteistyötä nuoren 24-vuotiaan kilpahiihtäjä Verneri Poikosen kanssa. Verneri kantaa tällä hetkellä nuorten 100 metrin hiihdon Suomen ennätystä.

Syksy 2023:


Treenikausi rupeaa itsellä kiihtymään kovaa vauhtia kohti kisakautta ja vaikka töitä ennen talvea vielä riittää, on kuntopohjaa rakennettu pitkään, pienestä pitäen. Yhdessä kesässä kun ei hiihtäjää tehdä.

Mielestäni pitkäjänteisessä treenaamisessa on paljon samaa kuin metsään sijoittamisessa. Metsään sijoittamisessa pätee nimittäin pitkälti samat lainalaisuudet kuin maastohiihdossa kehittymisessä. Se vaatii pitkäjänteistä ja pitkäaikaista työtä, eikä siten sovellu pikavoittoja hakevalle.

Isoimpana valttina metsään sijoittamisella onkin sijoituksen turvallisuus, yhtä stabiilia sijoituskohdetta Suomesta kun on vaikea löytää.

Omalla työllä on mahdollista saada myös konkreettisesti oma kädenjälki näkyviin ja samalla kohottaa sijoituksen arvoa. Kaupanpäällisiksi saa itse paikan, jossa on mahdollisuus päästä virkistäytymään luontoon hektisen arjen keskeltä.

Pitkäjänteistä ja kärsivällistä lumisen talven odottelua toivoen,
Verneri
(kuva Lauri Vuorinen)

Kuulumiset kevät 2023

”Metsän merkitystä jokapäiväisessä elämässä ei voi omalla kohdallani aliarvioida.

Olen nimittäin päässyt pienestä pitäen näkemään oman perheen metsien hoitoa, kulkemaan aluksi isän mukana hirvimetsällä ja myöhemmin itse metsästyskortin suoritettua pyrkinyt käymään metsällä aina kun treeni- ja leiritysohjelmat ovat antaneet siihen mahdollisuuden.  

Ensimmäinen ”oikea” työni liittyi mitä oleellisimmalla tavalla metsiin. Työ oli puiden istuttaminen. Istuttamalla sain nuorempana tienattua kesätyörahoja ja ahkeralla tahdilla tehdessä sai nuori kaverikin ihan kelpo harjoituksen aikaan. Nykyäänkin harjoitukset painottuvat pääosin metsiin, sillä on kyse sitten hiihtämisestä, juoksemisesta tai vaikkapa maastopyöräilystä, parhaat maastot löytyvät aina metsien uumenista.

Olen ollut onnekas päästessäni nauttimaan elämäni aikana kaikesta siitä, mitä metsä on mahdollistanut ja antanut. Siksi näenkin tulevaisuudessa myös metsiin sijoittamisen omalla kohdallani varsin järkevänä ja luonnollisena valintana.”

Verneri Poikonen

Kuulumiset talvi 2022

"Hienoa aloittaa yhteistyö Metsätilat.fi:n kanssa. 

"Minulla on pienestä pitäen metsä ja luonto olleet lähellä sydäntä ja kuuluneet isona osana arkeen, joten yhteistyö tuntuu erittäin luontevalta.

Metsässä liikkumista tulee yleensä parikin kertaa päivässä harjoitusten muodossa ja luonto on toiminut ja toimii edelleen itselleni myös eräänlaisena rauhoittumispaikkana arjen keskellä muun muassa metsästyksen parissa.

Kisakausi alkoi itseltäni hiukan kaksijakoisesti Vuokatissa Suomen Cupin avauskisassa, sillä sprintin karsinnan 3. sija oli hyvää suorittamista, mutta semifinaalissa muutama virhe ja kisa loppui omalta osalta liian lyhyeen. Luottoa onneksi löytyy siihen, että hyvä kulku osuu kohdille seuraavien viikkojen aikana nyt kun on "karstat poltettu" koneesta pois!

Suuntaankin seuraavaksi Vuokatista kohti Olosta kauden viimeiselle B-maajoukkueen leirille, jossa luvassa kovia kisoja ja hiihtokilometrejä tarkoitus kerätä mahdollisimman paljon.

Alkukaudelle tavoitteenani on saavuttaa paikka Rukan maailmancupiin ja siellä esittää tähänastisen uran parasta vauhtia."

Verneri Poikonen

 • Osta
  • Myy
   • Myy tila tai kiinteistö
   • Myyntitoimeksianto
   • Metsätilat.fi palvelut
  • Ohjeet ja oppaat
  • Yhteystiedot
  • Tietoa palvelusta
  • Seuraa meitä

  © 2024 Metsätilat.fi

  • Tietosuojaseloste
  • Välittäjille