Alavuden Tusantien varressa v. 1949 rakennettu rakennusalaltaan n. 6 x 9 m = n. 54 m2 rintamamiestalo talousrakennuksineen n. 1,1 ha:n määräalatontilla. Talolla Fortum Oy:n 16A sähköliittymä, joka siirtyy kaupan mukana ostajalle. Tontilla oma pintakaivo, josta vesi viety kantamalla talolle, ei varsinaista vesikaivoa. Talossa ei sisä wc:tä eikä vesijohtoa tule sisälle. Talolla ei ole viemärijärjestelmää. 

Päärakennus käsittää alakerrassa tuvan ja 2 huonetta. Yläkerrassa ei ole huoneita. Päärakennuksessa ei ole tehty rakennuksen valmistumisen jälkeen mitään suurempia korjauksia. Ilmalämpöpumppu lisätty olohuoneeseen noin 8 vuotta sitten. 

Talo on ollut kylmillään talviajat ja käyttöä on ollut vain kesäaikaan. Talo on ollut asumattomana 2000- luvun puolivälistä alkaen. Talo vaatisi asumiskäyttöä ajatellen suuret peruskorjaukset, niin sisältä kuin ulkoakin päin. Talossa peltikate, jonka alla ei ole aluskatetta. Kondenssiveden aiheuttamia värjäymiä silmämääräisesti havaittavissa kattorakenteissa.

Pihassa olevat muut rakennukset ovat huonokuntoisia. Tontin etelärajan tuntumassa olevan ulkorakennuksen eteläpäässä saunatilat, muut osat rakennuksista olleet varastokäytössä.  

Myytävän määräalan pohjoisosassa hieman erillään asuinrakennuksesta on vanha vilja-aitta ja lumen romahduttama varastorakennus. 

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Maantien suoja-alue (000-2009-K26142) Rasitettu 10-401-14-9 MÄKI

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet Ei ole
Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta