Kahden kiinteistön muodostama hieno kokonaisuus, johon kuuluu remontoitu pientalo rakennuksineen ja rantatontteineen Haapaveden Vatjusjärvellä, pienehköjä vanhoja peltoja sekä metsää Vatjusjärvellä ja Ojanperällä.

 

Kokonaisuuteen kuuluu viisi toiminnallisesti yhteen sopivaa, mutta erillään sijaitsevaa osakokonaisuutta, joissa kaikissa on palstoja molemmista myyntikohteen kiinteistöistä. Tarjouksen voi tehdä jostakin näistä osakokonaisuuksista, palstakohtaisesti tai yhteensä koko myyntikohteesta eli kahdesta kiinteistöstä. Nämä kaksi kiinteistöä sisältävät seuraavat osakokonaisuudet:

1. Haapavedellä osoitteessa Anttikankaantie 26 sijaitseva idyllinen ja täysin remontoitu hirsirunkoinen ns. rintamamiestalo eli pientalo 81 m2, joka on ollut viime vuodet aktiivisessa vapaa-ajankäytössä. Talo on rakennettu alunperin v. 1920, mutta se on remontoitu täysin, ensin 1970 -luvulla ns. lämpöremontti ja nykyisten omistajien toimesta v. 2004-05, jolloin on tehty peruskorjaus, entisestä talosta on käytännössä jäljellä vain terveet hirret. Peruskorjauksen yhteydessä on uusittu ikkunat,  katto, ulkovuori, vesijohto, sähköt, pesuhuone/wc sekä viemäröinti. Talossa on tupakeittiö ja yksi makuuhuone sekä kylpyhuone, jossa suihkukaappi/wc, puinen katto, laminaattilattia ja seinissä puolipaneeli puusta, punatiilinen leivinuuni/hella, tuvan lattian alla on vanhanaikainen luukullinen kellari, eteisestä menee portaat tilavalle vintille, jonne olisi mahdollista lisätä huoneita. Talossa on sähkölämmitys ja kunnallinen vesijohto. Pihapiirissä on hyvin käytännöllinen halli, jossa on autokatos/varasto/verstashalli, 100 m2, jossa autokatoksen lisäksi kaksilla pariovilla oleva hallirakennus sekä kaksi verstas- ja säilytystilaa, toinen katoksen perällä alakerrassa ja toinen yläkerrassa vintillä, johon menee portaat. Käytännöllinen ja huolellisesti tehty monitoimitila nikkarointiin ja tallit kulkuneuvoille

Pihapiirissä on trendikäs puulämmitteinen pihasauna, hirsirakenteinen n. 10 m 2:n pukuhuone/sauna/pieni kuisti. Lisäksi pihapiirissä ja läheisellä Vatjusjärvien väliojaan rajoittuvalla palstalla on viitisen idyllistä puuliiteriä.

Yhtenäinen tontti n. 1 ha muodostuu kahdesta määräalasta ja se rajoittuu Pieneen Vatjusjärveen n. 50 metrin matkalta, tontin ja järven välillä on vanhaa peltoa kapea kaista. Tonttiin rakennuksineen sopisi lisäksi toiminnallisesti hyvin väliojan varren palsta n. 0,4 ha , jossa on istutettua kuusen taimikkoa n. 0,2 ha, huom. taimet merkitty sekä 0,2 ha puunteko ym. puuha-aluetta, jossa myös yksi puuliiteri. Pyydä esittelyaika p. 0447354611. 

2. Metsää n. 3,5 ha eli kahdesta määräalasta muodostuva alue, metsikkökuviot 9 ja 13,1, joissa taimikkoa ja uudistuskypsää metsää. Anttikankaantieltä n. 470 m.

3. Metsää n. 1,2 ha eli kahdesta määräalasta muodostuva alue, jossa vanhaa peltoa n.  0,7 ha kahdessa palstassa lähellä toisiaan, metsikkökuviot 8, 8.2, 8.1 ja 21 sekä vanhat pellot kuviot 22 ja 24. Hammasniementieltä 200 m:n päässä

4. Metsää n. 35,6 ha, määräalat Joroisten metsätien varrella kahdessa lähes vierekkäin sijaitsevassa palstassa molemmin puolin metsätietä.

5. Metsää n. 2,4 ha, määräalat Ojanperällä Nivalan rajalla, metsikkökuviot 7 ja 13.  

Kaava Ranta-asemakaava » Lisätietoja

Pientalo sijaitsee Pirttiniemen rantakaavan alueella, muut palstat eivät kaavaalueilla

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta