Hyvin rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin tien varressa oleva perinteinen hirsitalo ja talousrakennuksia Hämeenkyrön Haukijärvellä. Tiellä ei ole läpikulkua eli liikennettä vain satunnaisesti.

Perinteinen hirsitalo 1800-luvulta, joka on asuttavassa kunnossa ja kevyellä remontoinnilla talosta saa mieleisensä. Asuttu vuoteen 2016 ja sen jälkeen peruslämmöllä.

Iso keittiö, noin 35 m2 ja olohuone, jossa makuualkovi, myös noin 35 m2. Asuinala noin 70 m2. Vessa ja suihku sisällä, erillinen pihasauna sekä pikkumökki, jossa on uuni ja kaksi huonetta. Lisäksi muita rakennuksia.

Sisäseinät puolipaneloitus ja levytetty, samalla lisätty eriste. Ikkunat uusittu 1980-luvulla, hyväkuntoiset. Peltikatto uusittu 2000-luvulla. Vesi lähdekaivosta, juuri tutkittu ja todettu hyväksi talousvedeksi. Sulanapitokaapeli vesijohdossa. WC/suihku rakennettu 1990. Keittiössä leivinuuni ja puuliesi, sähköpatterit lisänä. Olohuoneessa uuni + sähköpatterit.

3-vaihesähkö, joka tulee maakaapelissa eli on säävarma.

Pikkumökissä tupakeittiö noin 20 m2 ja kamari noin 7,5 m2. Peltikatto, remonttia tehty 1990 (hieman lisäeristystä ja uudet ikkunat lähes kaikkiin ikkunoihin). Sähköpatterit uunien lisäksi.

Pienessä saunassa löylyhuone ja pukuhuone, yhteensä noin 7 m2. Peltikatto ja vesijohto sulanapitolämmityksellä.

Puustoinen, iso määräalatontti takaa omaa rauhaa.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Osoite Koivistontie 125

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen maa-alue 108-403-878-3 Pyykinpesupaikka 2) Yhteinen maa-alue 108-403-878-4 Ylinen myllymaa ja Alanen myllymaa