Satalinnan sairaalan virka-asuntona toiminut edustustalo. Katso kuvat ja ihastu.

Nyt on talon pohjakuvat lisätty aineistoon. Asuinkerrosten huoneistoala on noin 130 m2 / kerros ja kellarikerroksen ala runsas 50 m2. Pohjapiirrokset eivät ole mittakaavassa eivätkä täsmällisen tarkkoja. Kellarikerroksessa olevat pukuhuone ja suihkutila ovat piirroksesta poiketen saman kokoiset 200 x 200 cm.

Tilavaan asumiseen ja tarvittaessa edustamiseenkin sopiva korkeatasoista arkkitehtuuria edustava virkatalo sairaala-alueen laidalla ja Kokemäenjoen rantamaisemissa. Puistomainen 1,6 hehtaarin määräalatontti rajoittuu joenvarren suojeltuun rinteeseen. Yläkerrasta lehdettömänä aikana näkyy jokimaisema. Kesäisin rehevä lehtipuusto tekee pihapiiristä suojaisen.

Talo on kaukolämpöverkossa. Edullinen lämpö puuenergialla. Vesi-ja jätevesi sairaala-alueen verkossa, talolla on oma vesimittari. Omaa sähköliittymää ja mittaria ei tällä hetkellä ole, joten uusi liittymä ja sähkökeskus tarvitaan.

Talo vaatii melko laajasti remontointia ollakseen huipukunnossa ja edukseen. Vähemmälläkin remontilla taloa voi käyttää majoitus- ja tapahtumatiloina, kuten on aiemminkin tehty. Vankka tiilitalo on perusteiltaan kunnossa, mutta paikoin ikä ja rankka ilmasto on jättänyt jälkensä.

Tilaa on kolmessa kerroksessa ja sitä on reilusti.

Noin 6 km sekä Harjavaltaan että Nakkilaan ja 20 km Poriin.
 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Talo sijaitsee julkisten palvelujen ja hallinnon kaava-alueella.

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Talo on ranta-alueella, mutta omaa rantaa ei ole suojellun rinteen vuoksi.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Osa tonttimääräalasta on haettu yksityisesti suojelualueeksi. Suojelualueen rajaus näkyy elokuussa 2021 lisätyssä kartassa.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Määräala myydään vapaana kiinnityksistä.

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Runsaasti erilaisia osuuksia yhteisiin.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta