Peruskorjaamaton 1970-luvun täystiilitalo perinteisellä asuinalueella Huittisissa.

Remontoi oman näköisesi tilava koti, jossa harrastetilatkin. 1971 valmistunut ja 1979 laajennettu täystiilitalo. Oh + k + 4 mh + ph + s + askartelutila ja autotalli. Asuinala 120 m2 ja kerrosala 193 m2. Talossa on iso olohuone ja kolme varsinaista makuuhuonetta sekä yksi asuin/työhuone takkahuoneen ja saunan yhteydessä. WC ja suihku erilliset saunan lisäksi.

Iso askartelu tai harrastehuone, pannuhuone ja autotalli sekä katos autotallin ja talon välissä.Sisäpihalla on lisäksi erillinen varastorakennus.

Talossa on öljylämmitys, kattila vuodelta 2000 ja ämmönsäädin uusittu 2020. Käyttövesiputket uusittu 1990-luvulla. Vesikatto räystäslaudoituksineen ja sadevesien johtaminen kuitenkin uusittu 2015. Nyt hieno lukkosaumapeltikatto ja puolipyöreät vesikourut.

Alkuperäisten omistajien perilliset myyvät talon. Ikä on tuonut remonttitarpeita, mutta pohja on hyvä. Perustuksissa ei ole havaittu kosteutta, mutta 50 vuoden käytön jälkeen salaojitus olisi hyvä uusia. Märkätilat kannattaa tehdä nykyaikaisilla materiaaleilla uudelleen, jolloin voi turvallisin mielin asua.

Kiinteistövero 239,90 €/vuosi.

Kaava Asemakaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin Ei ole