Kaavilla Kortteisilla osoitteessa Kokantie 439, 73620 Kortteinen oleva tiiliverhoiltu omakotitalo, vanha navetta, puuliiteri, huonokuntoinen vanha aitta/saunarakennus, autotalli, Pohjois-Karjalan sähkön sähköliittymä ja noin 1,4 ha:n kokoinen määräalainen tontti. 

Kaavilla,  noin 26 km päässä Kaavin kuntakeskuksesta oleva noin 1,4 ha:n suuruinen määräala, jossa on tiiliverhoiltu omakotitalo, vanha navetta, puuliiteri, vanha huonokuntoinen aitta/saunarakennus ja autotalli. 

Talo on tehty 1975 betonilaataalle ja taloa on laajennettu 1988. Tiiliverhoillussa talossa on pellillä katettu harjakatto. Talo lämpiää puulla ja sähköllä, vesi tulee omasta kaivosta ja jäte- ja harmaavedet menevät omiin sakokaivoihin (2kpl). 

Rakennusalaltaan 144 m2 kokoisessa talossa on tupakeittiö, 3 huonetta, eteinen, pukuhuone, kylpyhuone, sauna, wc ja varasto. Asuintilojen pinta-ala on 119,5 m3. 

Talon lattiat ovat mäntylautaa, laajennusosan olohuoneessa ja makuuhuoneessa muovimattoa, seinät ovat mäntypaneelia/punatiiltä ja katot ovat mäntypaneelia. Pukuhuoneen, varaston, kylpyhuoneen ja saunan lattia on klinkkeriä, kylyhuoneen seinät ovat kaakelia ja saunassa on puulla lämpiävä kiuas. Klinkkerilattiassa on lattialämmitys.  Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä.  Tupakeittiön kaapistot ovat siistit ja keittiö on hyvin varusteltu. Keittiössä on keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin, vuolukiven hella/leivinuuni. Laajennusosan olohuoneessa on punatiilinen leivinuuni ja laajennusosan makuuhuoneessa on takka. 

Pihapiiri on luonnontilainen ja tontti (noin 1,4 ha) rajoittuu talousmetsiin. 

Hintapyyntö on 20 000 €. Esittelyt ja näytöt sopimuksen mukaan. 

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Määräalan alue on kaavoittamaton.

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Kohteella ei ole rantaa.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Määräalaa rasittaa Vaikkojoen metsätien osakkaiden tieoikeus 000-2009-K41873

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Kaupan kohde myydään kiinnityksistä ja rasituksista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kaupan kohteella on tieoikeus 000-2009-K41873 Vaikkojoen metsätiehen.

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta