Tunnelmallinen omakotitalo Jäppilän Ruuhilammella, osoite Ruuhilammentie 706, 77570 Jäppilä!

23.10.2020: Lisätietolinkkeihin lisätty ohjeet tarjousmenettelystä.

11.1.2021: Päivitetty Maanmittauslaitoksen muuttuneet hinnat ajan tasalle.

Tunnelmallinen puurakenteinen omakotitalo ympärivuotiseen asumiseen tai loma-asunnoksi Jäppilän Ruuhilammella, osoite Ruuhilammentie 706, 77570 Jäppilä 

Talo on kirjaimellisesti yhdistelmä mummonmökkiä ja uudempaa asumista: vanha osa on valmistunut 1954 (kerrosala n. 39 m2 + kellari 21 m2), johon laajennusosa rakennettiin 2001 (kerrosala n. 50 m2 + kuisti 15 m2). Asuinrakennuksen kerrosala on yhteensä siis n. 125 m2, josta piirustusten perusteella laskettu huoneistoala n. 102 m2 jakautuu seuraavasti:

   - asuintilat n. 83 m2 (olohuone, makuuhuone, keittiö, pukuhuone, pesuhuone, sauna, eteinen, tuulikaappi, kellarisauna)

   - muut tilat n. 19 m2 (kuisti, kellarivarasto)

   - lisäksi vintillä laudoitettua varastotilaa (ei ole laskettu mukaan pinta-alaan)

Laajennuksen yhteydessä asunto on tehty esteettömäksi: kynnyksiä ei ole, ja ulko-ovelta on kulku sekä ramppia myöten että tarvittaessa korokkeelta suoraan autoonkin. Lava helpottaa myös esim. huonekalujen kantamista.

Kohteella on sähköliittymä, joka siirtyy kaupan mukana. Lämmitysjärjestelmänä on suora sähkölämmitys sekä lisäksi keittiön varaava puuliesi. Vesi tulee automaatilla kirkasvetisestä Pieni-Kontio-järvestä ja jätevedet ohjautuvat käytön mukaan tyhjennettävän umpisäiliön kautta imeytykseen. 

Lisäksi kohteella on 2014 valmistunut erillinen työpajarakennus (verstas) n. 42 m2, joka sopii myös kahden auton autotalliksi. Verstaan lattia on käsitelty pölyämättömäksi, valaistusta on vaativaankin työskentelyyn ja myös voimavirtatöpseli löytyy. Verstaan kyljessä on vanha varasto n. 8 m2. Muita rakennuksia ovat 2002 rakennettu kevyt autotalli n. 19 m2 sekä pihalla oleva pieni kasvihuone.

Pihalla/puutarhassa on pieni kasvimaa, omenapuita ja muuta kasvillisuutta. Ympäröivä alue n. 0,4 ha on järeäpuustoista, maapohjaltaan rehevää metsää. Pihalta johtaa valaistu ja laatoitettu polku omaan rantaan, jossa on laituri. Pieni-Kontion rantaviivaa on noin 90 m. Katso ohesta valokuvia tästä hienosta kokonaisuudesta.

Varastotiloissa olevat polttopuut kuuluvat kauppaan. Myyjä pidättää oikeuden pitää itsellään muun tarpeelliseksi katsomansa irtaimiston, ja käytännön järjestelyistä voidaan sopia tarkemmin ostajan kanssa.

Esittelyn voi sopia ottamalla yhteyttä välittäjään. Tarjoukset tehdään kirjallisesti/sähköisesti välittäjälle:  a)  tämän sivuston tarjouslinkin kautta,   b)  sähköpostitse: henrik.roschier(at)metsatilat.fi  tai   c)  kirjallisesti osoitteeseen: Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV, Seunalantie 1, 76850 Naarajärvi. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä mikä tahansa tarjous.

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

(maakuntakaava)

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Rakennusoikeudesta voi tiedustella Pieksämäen kaupungin teknisestä toimesta: Teknisen toimen palvelupiste, Kanttila, Vilhulantie 5, 76850 Naarajärvi. Sähköposti rakennusvalvonta@pieksamaki.fi puh. 044 588 3454 https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/rakentaminen-ja-tontit/rakennus-ym-luvat/

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kohteella on kiinnitys, joka voidaan kuolettaa tai siirtää ostajan nimiin kauppahinnan maksua vastaan.

Tieoikeudet Ei ole » Lisätietoja

Ei kirjattua tieoikeutta, koska kiinteistö sijaitsee yleisen tien varressa (Ruuhilammentie).

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 593-876-3-1 Ruuhilampi

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta