ESITTELY TALOLLA TIISTAINA 21.7.KLO 18-19 . Pirinrannalla, osoitteessa Jonguntie 608, Iijokivarrella omakotitalo, pihasaunalla ja isolla varastorakennuksella. Talo on alunperin hirsirakenteinen, laajennettu kappaletavaralla 60-70 luvun vaihteessa sekä 1980 luvun alussa rakennettu lautarakenteinen lisäsiipi, jossa pesuhuone/wc. Talossa on olohuone, keittiö ja yksi makuuhuone, wc, jossa suihku ja pesukoneelle tila.  Talossa on suora sähkölämmitys, patterit seinällä, lisäksi olohuoneessa on varaava takka. Sähkönkulutus edellisellä asukkaalla ollut noin 8500 Kwh/vuosi.

Taloon on tehty energiaremontti 80-luvun alussa, seiniin, ala- ja yläpohjaan laitettu villaa. Pesuhuone on remontoitu 2000- luvun puolella. Wc:n lattiassa on muutamia laattoja ja saumoja haljennut ja laattaremontti olisi edessä. Taloon on vaihdettu 2000-luvulla kolminkertaiset Tiivi-ikkunat. Talon peltikatto on laitettu 80-90 luvun taitteessa.

Talossa on Pudasjärven vesiosuuskunnan vesi- ja viemäriliittymät, Kairankuitu kulkee tienravissa, ei liittymää.

Pihassa noin 20m2:n kokoinen saunatupa, saunalla on oma vesikaivo. sekä  noin 60 m2:n kokoinen varastorakennus, jossa on autotalli, kesähuone, liiteri- ja varastotilaa. Isolla piiha, jossa runsaasti istutuksia ja tilaa suunnitella uutta. Iijoen kalaisat kosket vieressä, lohennousua odotellessa tyytyminen harjuksiin ja taimeniin. Tilan eteläpuolella laaja Korppisuon seudun alue, jossa voi marjastaa, Pudasjärven metsästysseuran metsästysmaat läheisyydessä, sekä etelämpänä valtion maita, joihin paikkakuntalaisilla vapaa metsästysoikeus.

Palvelut ja koulut löytyvät Pudasjärven taajamasta, johon matkaa noin kuusi kilometriä, pikitietä.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Iijoen rantayleiskaava. Tarkemmat tiedot alla Pudasjärven kaupungin yleiskaavayhdistelmästä, kopio alla oleva osoite selaimen osoitekenttään. https://www.pudasjarvi.fi/asukkaille/asuminen-ja-rakentaminen/maankaeyttoe-ja-kaavoituspalvelut/ajantasaiset-asemakaavat

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Talon rannassa on PVO-vesivoima oy:lle annettu oikeus käyttää rantaa kalanistutuspaikkana, ovat rakentaneet tien että pääsevät rantaan ja asentaneet puomin johon talolla on avain. Rantaan ei ole muilla käyttöoikeuksia. Rantayleiskaavaan on merkitty puomilta lähteväksi kalastuspolku.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Rasitustodistuksella merkintä vanhasta vuokraoikeudesta, merkintä poistetaan.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

ks kiinteistörekisterikartta.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Retulan tilalla on osuus Pudasjärven jakokunnan yhteiseen vesialueeseen 615-409-876-4, Lammelanputaan määräalalle siirtyy osuus pinta-alan mukaan.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta