Monia mahdollisuuksia maaseudun rauhassa!

Tiilivuorinen Ok-talo (1980) ja suurehko hirsitalo (1928) sekä runsaasti talousrakennuksia, joissa paljon varasto- ja työtilaa. Kaivettu hieno lampi ja sen rannalla sekä savusauna, tavallinen sauna että vanha hirsiaitta makuutiloina.
Uudemman talon asuinala 135 m2, keittiö, olohuone, 3 makuuhuonetta. Kosteissa tiloissa kiviseinät ja vesikiertoinen lattialämmitys. Kaksipesäkattila, jolla edullinen puulämmitys sujuu hyvin. Tilava lasitettu kesähuone.
Kellarikerros koko talon kokoinen. Kaksi tilavaa autotallitilaa yht. 78 m2 + kodinhoitohuonetila (ei valmis), kellari ja pannuhuone. Myös huonekorkeus kellarikerroksessa riittävä.
Vanha hirsitalo on ollut vuokrakäytössä, mutta nyt tyhjillään. Pientä peruslämpöä on silti pidetty. Rakennuksen kerrosala 130 m2. Keittiö, iso tupa ja 2 makuuhuonetta. Keittiötä juuri uudistettu, lautalattiat, ikkunat 3-lasiset 80-luvulta. Varaava takkauuni makuuhuoneessa, keittiössä puuliesi, iso leivinuuni. Vesikatto uusittu 2000-luvulla. Takamittari rakennuksen sähkölle.
Vanha navettarakennus oikaistu ja rakenteiltaan terve. Viereinen halli kylmää verstastilaa, jossa autonosturi. Vanha talousrakennus, jossa autotallia, ulkosaunaa ym.
Isolla 2,8 hehtaarin tontilla vaihtelevuutta, puroa ja nurmikenttää.

Tutustu kuviin ja ota yhteyttä kun alkaa kiinnostaa!

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Tiloilla on kiinnityksiä,jotka luovutetaan lainoittamattomina ostajalle.

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 619-415-876-1 Punkalaitumenjoki ja Myllyoja Yhteinen maa-alue 619-415-878-1 MYLLYPALSTA