Myynnissä 163,5 mkokoinen toimistohuoneisto !

 

Myydään Rantasalmen keskustasta, osoitteessa Kylätie 17, 58900 Rantasalmi, olevasta As Oy  Alakulmasta 163,5 m2 kokoisen toimistohuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet. Varsinaisessa toimistotilassa on pieni keittiö ja kahvi/kokoustila, käytävä, 2 kpl wc tiloja, 6 kpl erikokoisia toimistohuoneita ja 3 kpl erillisiä varastohuoneita. Varsinaisten toimistotilojen pinta-ala on noin 99 m2. Huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä ja tilat ovat siistit.

Kohteeseen kuuluu lisäksi kolme erillistä autotallipaikkaa. 

Rakennus on rakennettu 1977. Talossa on 18 asuinhuoneistoa ja 4 liikehuoneistoa. Talossa on betonirunko ja kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen patterilämmitys. Varsinaisessa toimistotilassa on koneellinen ilmanvaihto.

Taloyhtiöön on laadittu kunnassapitotarveselvitys vuonna 2011. Lisäksi kohteen kaukolämmön lämmönvaihdin on uusittu vuonna 2013 ja asuintiloihin on asennettu hissi vuonna 2017. Vuonna 2018 on vesikaton pinnoitus uusittu. Remontteja huoneistoon on tiedossa seuraavasti: Lähitulevaisuudessa uusitaan talon puukarmiset ikkunat ja ulko-ovet, seuraavaksi uusitaan käyttövesiputket ja kolmantena kaikki lämmityksen termostaattiset patteriventtiilit.  

Kaava Asemakaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Huoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet myydään kiinnityksistä ja rasituksista vapaana.

Tieoikeudet Ei ole
Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella on energiatodistus