Nyt uusi hinta 99 000 € (ennen 128 000 €).

Jussinpellon asuinalueen uudessa osassa tilavalla määräalatontilla oleva keskeneräinen Ok-talo. Tyylikäs puutalo säältä suojassa eli rakentamista on helppo jatkaa myös talven aikana.

Sijainti on hieno metsän ja pellon reunassa, vain yhdellä sivulla naapuria. Palvelut lähellä, mutta omaa rauhaa. Tontin kokonaisala on 3450 m2 ja sillä sijaitsee myös toinen
asuinrakennus, osoitteessa Puolukkapolku 1. Tontti myydään määräalana ja kuvissa oleva ehdotus tontiksi on kooltaan noin 2200 m2.

Tilaratkaisuihin voi vielä vaikuttaa ja pintamateriaalit tietenkin valita mieleisekseen. Asuinala 168 m2 ja kokonaisala 188 m2, 5h + k + s. Ilmastoinnin putkistot on asennettu ja eristetty.
Taloon on omat kunnallistekniikan liittymät sekä valmiiksi sisään tuotu valokuitu (ei sopimusta operaattorin kanssa). Rakennuslupa 33 m2 autotalli/varastorakennukselle.

Edullisesti tyylikkääseen uuteen taloon. Tee itse loppurakentamista ja saat merkittäviä kustannussäästöjä. Hieno kohde myös ammattirakentajalle talven mahdollisesti rauhallisempien aikojen työllisyyden tasaamiseen.

Kaava Asemakaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Kiinnitystä vastaava panttikirja luovutetaan ostajalle.

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin Ei ole