Pieni omakotitalo on Jussipellossa osoitteessa Koivistonkuja 1, Sastamala. Talouskeskukseen kuuluu asuinrakennus, vanha asuinrakennus ja vanha navettarakennus. Rakennukset ovat tyydyttävässä kunnossa. Kohde sijaitsee taajaman ulkopuolella omassa koivikkomäessä rauhallisella paikalla palveluiden läheisyydessä. Tilalla on sähköliittymä, minkä lisäksi on maksettuna kaupungille vesijohto- ja viemäriliittymismaksut. Vesijohtoa ja viemäriä ei ole kuitenkaan liitetty kaupungin verkostoihin.Vuonna 1969 valmistunut uudemmassa asuinrakennuksessa on asuinkerroksen lisäksi tilava kellarikerros. Huoneistoala on 82 m2 ja asuinkerroksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö sekä WC. Pesutilat ovat alakerrassa. Kohde on edullinen talo, johon on mahdollista muuttaa heti heti asumaan!

Pieni omakotitalo on Jussipellossa osoitteessa Koivistonkuja 1, Sastamala. Talouskeskukseen kuuluu asuinrakennus, vanha asuinrakennus ja vanha navettarakennus. Rakennukset ovat tyydyttävässä kunnossa. Kohde sijaitsee taajaman ulkopuolella omassa koivikkomäessä rauhallisella paikalla. Tilalla on sähköliittymä, minkä lisäksi on maksettunakaupungille vesijohto- ja viemäriliittymismaksut. Vesijohtoa ja viemäriä ei ole kuitenkaan liitetty kaupungin verkostoihin. Vuonna 1969 valmistuneessa uudemmassa asuinrakennuk-sessa on asuinkerroksen lisäksi tilava kellarikerros. Asuinrakennus on pääosin alkuperäisessä kunnossa eikä siihen ole tehty merkittäviä korjaustoimenpiteitä. Asuinkerroksen ulkoseinät olivat tiilirunkoiset ja niiden julkisivut ovat tiiltä. Rakennuksessa on peltikatto. Rakennuksen lämmitysmuotona on öljy-/puulämmitys ja lämmönjakojärjestelmänä onvesikiertoiset patterit. Alkuperäisistä lämmitysputkista on osa sijoitettu rakenteiden sisään. Lämmityskattila on alkuperäinen. Teknisessä tilassa on käyttämättömät lämmityskattilaja varaaja, jotka odottavat paikalleen asentamista. Rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmäna on painovoimainen ilmanvaihto. Tilalla on käytössä oma rengaskaivo. Jätevesijärjestelmänä on saostuskaivot, järjestelmä ei vastaa nykylainsäädännön vaatimuksia. Asuinrakennuksen huoneistoala on 82 m2 ja  siinä on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö sekä WC. Pesutilat, sauna ja suihkukaappi, ovat alakerrassa. Rakennus on rakennettu aikana jolloin rakennusmateriaaleissa saatettiin käyttää haitta-ainepurkua edellyttäviä tuotteita kuten asbestia. Ainakin rakennuksen päätykolmioissa olevat mineriittilevyt sekä liesituulettimen ilmanvaihtokanava sisältävät todennäköisesti asbestia. Osa käyttövesiputkista on välipohjanrakenteissa ilman suojaputkea. Kohde on edullinen talo, johon on mahdollista muuttaa heti asumaan. Asuinrakennukseen on tehty kuntokartoitus, raportti toimitetaan sähköpostitse kohteesta kiinnostuneille.

Tila myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset jätetään kiinteistövälittäjälle. Jokainen tarjous käsitellään heti sen saavuttua.

Myyjät hyväksyvät tai hylkäävät tehdyt tarjoukset.

 

Kaava Asemakaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kohde myydään kiinnityksistä vapaana. Ostajan niin halutessa voidaan 16.818,- euron kiinteistökiinnityksen panttikirja siirtää ostajalle.

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

osuus yhteiseen lauttapaikkaan siirtyy tilan mukana ostajalle.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta