Hienot järvinäkymät talosta ja pihalta! Korkeuserojen ansiosta mahtavat maisemat. Myös rantasauna Saikkalanjoen rannassa, josta lyhyt matka Tupurlanjärvelle ja edelleen Kokemäenjoen järvialtaille, ensiksi Kulovedelle.

Sastamalan Häijäässä palvelujen vieressä, mutta maaseudun rauhassa täystiilitalo 1970-luvulta. Avara ja toimiva pohjaratkaisu ja myös huonekorkeus on kunnollinen. Asuinala 125 m2. Asuinkerroksessa tilavat eteisaula ja olohuone, keittiö sekä kolme makuuhuonetta ja vaatehuone. Erillisessä siivessä saunatilat ja tekninen tila. Alakerrassa hyvin tilava kahden auton talli.

Asuintiloja selvästi matalammalle, käytännössä liki maanpinnan tasalle rakennettu sauna/teknisen tilan siipi on puutteellisen salaojituksen ja rakennusta kohti valuvan veden vuoksi kastunut. Sisätiloissa on mitattu kohonnutta kosteutta rakenteissa. Asukkailla ei ole ollut mitään oireilua, mutta ilman muuta tilat on joko remontoitava tai korvattava uusilla. Tässä syy edulliseen hintaan tontti, sijainti ja asuintilojen viihtyisyys huomioiden.

Talossa vesikiertoinen patteriverkko ja lämpö tuotetaan öljykattilalla sekä ilmalämpöpumpulla. Käyttövesi omasta kaivosta ja jätevedet sakokaivoihin eli jätevesien käsittelyä pitää parantaa. Helpoiten se käy asentamalla umpisäiliö, jonka tyhjennys kerran vuodessa riittää.

Määräala muodostuu kahdesta palstasta. Varsinainen tontti noin 3000 m2 sekä Saikkalanjoen varressa oleva toinen palsta, noin 500 m2, jolla sijaitsee hirsinen saunarakennus. Sauna on runsaan 400 metrin päässä talosta.

Pihapiirissa olevaa vanhaa hirsirakennusta puretaan ja se poistuu kesän aikana.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Rantasauna. Saunan lisäksi pukuhuone, tilava takkatupa ja terassi. Laituri joen rannassa.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Rieniläntie

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen vesialue 790-561-876-2 Rienilän kylän vedet 2) Yhteinen maa-alue 790-878-2-0 Yhteinen sikolaidun