Huikea paikka! Vesistönäkymä ikkunoista ja isolta parvekkeelta sekä rannassa venevaja, josta Vammalan keskustaan muutamassa minuutissa.

Tilava, korkeatasoisesti suunniteltu ja toteutettu Ok-talo Liekovesinäkymillä. Asuinala 140 m2 ja kokonaisala 165 m2. Lisäksi lämmin aittarakennus 24 m2, jossa myös kivikellari ja autotalli/varastorakennus 63 m2 sekä rannassa venevaja 29 m2. Venevaja ja laituri eivät ole omalla tontilla vaan kiinteistöllä on pysyvä oikeus niiden pitoon rannassa. Tontilta on vesirajaan 50 metriä.

Alakerrassa keittiö, olohuone, työhuone, tilava eteinen, WC sekä saunatilat. Kaunis avoportaikko yläkertaan, jossa on suuri päämakuuhuone ja kaksi pienempää makuuhuonetta. Yläkerrassa on myös iso parveke. Asuinkerroksen päällä on vielä iso lämmin käyttöullakko.

Omasta laiturista reilu kolme kilometriä Vammaskosken sillalle. Piha on pieni nähtävyys. Tyrni, pensasmustikka ja omenapuut tuottavat ison sadon.

Remontteja:
sauna ja suihkuhuone uusittu 2018
autotalli/varaston vesikatto 2016
kiinteistö liitetty viemäriverkkoon 2013, käyttövesi tulee omasta kaivosta, mutta myös vesilinja on vedetty kaivolle valmiiksi.
asuinrakennuksen vesikatto 2008

Omistaja on kaupungin eläkkeellä oleva rakennustarkastaja. Talosta on todella pidetty huolta.

Edulliset asumiskulut sähköllä (kaksi massavaraajaakäytössä yösähköllä) ja vuolukiviuunilla. Sähkön kulutus ollut 12 - 13 000 kwh vuodessa.
 

 

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Yleisen tien varressa. Tieoikeus rantaan, jossa laiturin pito ja venevalkamaoikeus.

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta