Perusrakenteiltaan hyväkuntoinen talo, joka kaipaa pintaremonttia.

Tilava 1977 valmistunut omakotitalo Uotsolan taajamassa Tuomikujan päässä. Katu ei ole läpiajettava, joten tontti on rauhallinen. Liikuntareitti lähtee lähes vierestä.

Kolme makuuhuonetta, takkahuone, askarteluhuone / varasto, keittiö aukeaa suureen olohuoneeseen. Erillinen vessa, tilava pesuhuone ja sauna. Asuinala 135 m2 ja kokonaisala 175 m2. Öljylämmitys on korvattu ilmasta veteen lämpöpumpulla, mutta kattila on edelleen tarvittaessa apuna. Kosteissa tiloissa lattialämmitys, muissa huoneissa patterit.

70-luvun lattiarakenteet on korjattu turvallisiksi, mm. väliseinät on nostettu kivirakenteisella alaosalla riittävän korkealle. Vanha öljysäiliö on poistettu juuri maasta ja tarkastettu, ettei öljyjäämiä ole. Samalla on poistettu runsaasti talon ympärillä ollutta puustoa ja nostettu niiden kannot. Uusi omistaja voi tehdä omannäköisensä pihan. Kohtuukokoinen tontti mahdollistaa myös todella vähätöisen ja helpon pihan tekemisen.

Yläpohja on lisäeristetty ja vesikatto uusittu kaksi vuotta sitten. Kattoa on silloin nostettu hyvän tuulettumisen varmistamiseksi.

Katso kuvat ja sovi esittely niin voit tutustua tarkemmin.

Kaava Asemakaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kiinteistöllä on valmiina 90 456,38 euron kiinnitykset, jotka siirtyvät ostajalle ja ovat käytettävissä vakuutena.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Osoite on Tuomikuja 9

Osuus yhteisiin Ei ole