Häijään palveluiden vieressä, kestopäällystetien varressa, mutta rauhallisella sijainnilla oleva rintamamiestalo ja talousrakennuksia.

Siistikuntoinen Ok-talo Häijäässä. 1950 valmistunut ns. rintamamiestalo. Laajennettu saunasiivellä 1998. Tiloina alakerrassa keittiö + kaksi huonetta, sauna, pesuhuone ja kodinhoitohuone sekä tilava eteinen. Yläkerrassa kaksi tilavaa huonetta sekä pieni aulatila portaiden yläpäässä. Alakerran kokonaisala 99,5 m2,  yläkerran asuinala noin 40 m2.

Ikkunat uusittu nykyaikaisiksi, ulkovuori uusittu 2015 (myös tuulensuojalevy 25 mm), ulkovuori maalattu 2016. Kaupungin vesijohto, jätevedet sakokaivoihin. Puuliesi keittiössä, ilmalämpöpumppu, huoneissa puu-uunit.

Sisältäkin pääosin siistikuntoinen. Vanhan osan lattiarakenteista löytyi kuntotarkastuksessa kohtuullisen pienialainen lahovaurio. Lattia on siis avattava ja korjattava. Toinen alakerran huoneista ollut käyttämättä ja pintaremonttia toki voi olla mukava muuton yhteydessä muutenkin tehdä. Sekä viihtyisyyden että käytännöllisyyden kannalta ja ennen kaikkea oman mieltymysten mukaiseksi.

Kiinteistövero 138,15 /2021 (myyjä maksaa), tiemaksu 37,69 €, jätesäiliön (240 l) tyhjennys kerran kuussa 4,70 € + alv. /kerta. Piiput nuohottu keväisin, hinta 105 €. Sakokaivojen tyhjennys nykyisin Pirkanmaan jätehuolto. Jätevesien käsittelyä pitää tehostaa jos kiinteistöle haetaan rakennuslupaa, esimerkiksi laajempaa remonttia tai lisärakentamista varten.

Tontti on yleiskaavan alueella. Kaavamerkintä on AT eli alue varataan kyläasutukselle sekä sen tarvitsemille palvelu- ja työtiloille. Uudisrakennukset on sovitettava maisemaan, kyläkuvaan ja paikalliseen rakennusperintöön sekä kulttuurihistoriallisiin arvoihin. Silti kauppa, huoltoasema ja esim. Herkkujuustola noin kilometrin etäisyydellä. Tontti muodostuu kolmesta eri tilasta.

 

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

AT, kylätoimintojen alue

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Osoite Särkijärventie 416. Kestopäällystetty Perämaantie aivan vieressä, jota pitkin kylälle.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen maa-alue 790-878-3-0 Yhteinen pellavanliotuspaikka

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta