Teiskossa, todella nätti ja valoisa omakotitalo odottaa uusia asukkaita!
Talossa on toiminut aikanaan Teiskon posti ja jopa pieni kirjastokin, mutta rakennus on viime vuosikymmenet toiminut asuinkäytössä.
Nyt olisi talon historiassa aika löytää sille uudet asukkaat.
Talon rappusilta on matkaa Tampereelle keskustaan vain noin 30 km ja bussipysäkkikin (TKL90) sijaitsee suoraan talon kohdalla, pihan laidassa. 
Kämmenniemen palvelut reilun neljän kilometrin päässä ja Terälahteen n. 7 km.

Asuinrakennus on lautarunkoinen, rakennettu 1949 ja kooltaan n. 110 m2 (lähde kiinteistöveroilmoitus ja karkeat ulkomitat, ei tarkistusmitattu). 
Talo on 1,5 kerroksinen, alakerrassa on makuuhuone, keittiö, olohuone, eteinen, wc, pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa on makuuhuone, aula/mh ja työtila.
Lisäksi talossa on pieni pannuhuone ja talon alla pieni kellaritila.

Taloa on saneerattu seuraavasti :Talossa on tiilikatto, joka on uusittu vuonna 2004. Keittiö ja kylpytilat saneerattu 1993.
Vesi tulee porakaivosta ja jätevesikäsittelynä on sakokaivot (eivät täyttäne jätevesiasetusta). Lämmityksenä on öljylämmitys ja lämmönjako patterein, öljysäiliö sijaitsee maassa (tarkistettu 2020/kunnossa).
Talon alla olevaan kellariin tulee välillä vähän keväisin sulamisvesiä, omistaja on pumpannut ne tarvittaessa pois. Lisäksi talon olohuoneen uunin (takka) tulipesän katosta on irronnut pari tulitiiltä, jotka tulisi muurata takaisin paikoilleen.

Asuinrakennuksen tyyliin sopiva, tilava autotallirakennus on rakennettu 2010 ja on ulkomitoiltaan n. 7,5 m x 9 m. Siinä on tiloina talli, autokatos ja liiteri.

Tontti on puustoinen ja reilun kokoinen 4500m2:n suuruinen rinnetontti ja siinä on kokonaisrakennusoikeutta 500m2.
Tontilla on istutuksia ja siitä aukeaa kauniit peltomaisemat Padustaipaleen peltovainiolle. Talo sijaitsee myös lähellä kaunista Teiskon Kirkkojärven kulttuuurimaisemaa.

Tästä rohkeasti ja reippaasti talo-ostoksille!
Soita, niin sovitaan näyttö!


 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Talo sijaitsee Aitolahti-Teisko rantaosayleiskaavan alueella ja se on merkitty kaavassa vakituiseksi asuinrakennukseksi.

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Kohde ei rajoitu rantaan.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Kiintiesörekisterin mukaan kiinteisöllä ei ole rasitteita.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kiinteistöllä on kiinnityksiä 4kpl, yht. 58 800€, joihin kohdistuvat panttikirjat annetaan ostajalle kaupantekotilaisuudesta kaikista panttivastuista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Suoraan paikallistie 338:lta.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kiinteistöllä on osuus yhteisiin vesialueisiin.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta