Talo, talousrakennukset ja n 3,2 ha peltoa.

Teuvan kunnan Riipin kylässä Uppa 2:59 kiinteistö. Kiinteistöllä 1959 valmistunut rintamamiestyyppinen puutalo. Talon alakerrassa 3 huonetta, eteinen, wc ja pesuhuone. Yläkerrassa 2 huonetta ja kylmää varastotilaa. Talon piirustusten mukaan rakennusala 94 m2 ja kerrosala 136 m2. Taloa on kunnostettu vuosien varrella ja se on ollut asuttuna viimesyksyyn saakka. Lämmitysmuotona vesikiertoinen keskuslämmitys.

Pihapiirissä isohko talousrakennus. Navetta ja autotalli/korjaamohalli valmistunut 1969 ja varastotila sekä lämmitettävissä oleva verhoomotila valmistunut 1976. Autotallin tilavuus n 80 m2 ja siinä on korkeat ovet sekä monttu. Lämmitettävissä olevan työtilan pinta-ala n 30 m2.  Talousrakennuksessa sauna, pesutilat ja wc. Samoin öljyllä/puulla toimiva keskuslämmityskattila sijaitsee talousrakennuksessa.

Kiinteistön koko pinta-ala on 3,56 ha. Talousrakennusten ympärillä peltoa jonka pinta-ala on n 3,2 ha. Pelto on salaojitettu ja myydään tukioikeuksineen. Pellot ovat vuokrattu tämän vuoden loppuun saakka.

Jos haluat tutustua kohteesen tarkemmin sovi esittely välittäjän kanssa.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteiseen vesialueeseen

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta