Myynnissä oleva  kohde sijaitsee Sääksjärventien varressa Sääksjärven rannalla. Myyntikohteella on asuinrakennus (2 asuntoa) 4h+keittiö, noin 140 m2 ja 1h+keittiö, noin 44 m2. Yhteiset sauna+pesutilat n. 35 m2. Kellarissa kattilahuone+varastotilaa n. 56 m2. Rakennus on puurunkoinen ja tiiliverhoiltu ja sen valmistumisvuosi on 1981. Rakennuksessa on harjakatto ja vesikatteena on profiilipeltikate. Lämmitysjärjestelmä on vesikeskuslämmitys. Vierekkäisillä tiloilla on metsää yhteensä  noin 1,1 ha ja tukikelpoista peltoa 0,99 ha. Pellon vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2026 saakka. Myyntikohteella sijaitsee myös vanha asuinrakennus sekä navettarakennus.

Rakennusluvan haku kesämökille:  Sääksjärvelle on  suunnitelmissa rantayleiskaava. Toteutumiseen vaikuttaa rantaan rajoittuvien tilojen omistajien halukkuus asiaan. Tällä hetkellä rakennusoikeutta kesämökille voi hakea suunnittelutarveratkaisuna.

 

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Alueelle on suunnitelmissa rantayleiskaava. Toteutuminen on kiinni rantaan rajoittuvien tilojen omistajista. Tällä hetkellä rakennusoikeutta voi hakea suunnittelutarveratkaisuna.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On