Tarpianjoen järvimäisellä kohdalla lähellä Jalantijärveä sijaitseva loistokuntoinen hirsimökki. Veneellä pääsee helposti Jalantijärvelle, matkaa noin puoli kilometriä.

Vankka pyöröhirsimökki on rakennettu 1983 ja kattavasti remontoitu viime vuosina. Rakennusala on kiinteistörekisterin mukaan 58 m2. Tilava oleskelutila, jonka yhteydessä on keittiö, erillinen makuuhuone ja saunatilat. Alkuperäisen katetun terassin jatkoksi on 2016 rakennettu iso terassi, jolta johtaa portaat laiturille. Laituri on hyväkuntoinen ja tukeva.

Lattia on uusittu kolme vuotta sitten ja samalla tehty kattava sisäremontti. Oleskelutiloissa on puhaltava kamina, joka lämmittää nopeasti ja tehokkaasti ja ilmalämpöpumppu pitää sekä peruslämpöä, että tuo käyttömukavuutta niin kylmissä kuin kuumissakin oloissa. 

Tontin koko on 2000 m2 ja rajoittuu takaosasta peltoon eli tontti on valoisa. Ranta on pehmeä ja se on heinittynyt, mutta on varsin helppo ruopata kuntoon joko pitkäpuomisella kaivurilla tai kelluvalla ruoppaajalla. Ranta on nytkin käyttökelpoinen hyvän laiturin ansiosta, mutta ruoppauksella tulee viihtyisyyttä ja käyttömukavuutta.

Tarpianjoki ympäristöineen on mainio kanoottiretkeily-ympäristö ja esimerkiksi linnusto ja muu luonto on jatkuvien elämysten tuottaja.

Viialan ja Kylmäkosken taajamat palveluineen molemmat noin 6 km etäisyydellä ja Tampereelle 40 km.
 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Olemassa oleva rantarakennuspaikka.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Osoite Huovilantie 47 A

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 20-446-876-1 YHT.VESIALUE