Enontekiöllä Kaaresuvannon kylässä upea vapaa-ajan viettopaikka Muoniojoen rannalla. 

Kiinteistöllä on vuonna 2002 rakennetut rakennukset aivan Muoniojoen rannassa. Rakennuksista avautuukin hienot maisemat Muoniojoelle, jossa omaa rantaviivaa noin 400 metriä. Rakennukset sijaitsevat 7,26ha itsenäisellä kiinteistöllä, joten samalla saat oman palan upeaa Lappia. Kiinteistön pinta-alasta noin 2ha on avosuota ja loppuosa mukavan näköistä tunturikoivikkoa. 

Pyöröhirrestä valmistetun mökin kokonaisala on 32m2 ja kerrosala 27m2. Mökissä tupa, josta rappuset parvelle. Lämmitysmuotona takka ja pieni hella. Käyttövesi tuodaan mukana tai otetaan joesta. Mökissä aurinkopaneeli.  Kiinteistöllä oleva puuvene ja Yamahan (noin 6hp) perämoottori kuuluvat kauppaan. Kiinteistövero noin 200€/vuosi. HUOM. Sisäkuvien ottamisen jälkeen myyjä on käynyt hakemassa osan irtaimistosta pois. Tämän jälkeen otettu uusia sisäkuvia (uudet sisäkuvat otsikoitu).

Saunarakennuksen kokonaisala on 14m2 ja kerrosala 12,4m2. Rakennuksessa saunapuoli ja pukutila. Saunassa patakiuas. Käyttövesi otetaan joesta. Lisäksi kiinteistöllä on pieni kylmäkaivo/maakellari ja 9m2 varastorakennus, jossa myös puucee.

Mökiltä on matkaa lähimmälle tielle noin 3km. Tästä on matkaa Kilpisjärvelle noin 116km, Muonioon 80km ja Enontekiöön 60km.

Myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 22.8.2021 klo 23:59. Tarjoukset ensijaisesti Metsätilat.fi sivuston kautta tai vaihtoehtoisesti suoraan sähköpostiin: seppo.kyllonen@metsatilat.fi

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset: 1) Yhteinen vesialue 47-404-876-1 Karesuvannon lohkokunnan vedet 2) Yhteinen maa-alue 47-404-878-5 3:1,3:2,4-7,9-11 venevalkama

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta