Persoonallinen mökki omassa rauhassa metsän keskellä, mutta kuitenkin hyvien tieyhteyksien päässä. Laajennusosa on tehty entisen omistajan itse veistämistä hirsistä. Vanha ulkoseinä ikkunoineen on jätetty näkyville laajennusosaan.

Hausjärven kunnan Torholan kylässä sijaitseva Kostiala -niminen kiinteistö Rn:o 5:61 (kiinteistötunnus 86-418-5-61). Kiinteistön pinta-ala on kiinteistörekisterin tietojen mukaan 10,220 hehtaaria.

Kiinteistön pinta-alasta n. 10 ha on metsämaata. Kiinteistöllä on vuonna 1944 rakennettu ja 2003 laajennettu vapaa-ajan käytössä ollut asuinrakennus. Rakennuksessa on kaksi huonetta, keittiö, eteinen, ruokakellari, vintti ja autotalli-verstas laajennusosan kellarissa. Rakennuksessa ei ole juoksevaa vettä. Sähkökeskus ja osa sähköistä on uusittu laajennusosan rakentamisen yhteydessä. Asuinosan kerrosala on n. 78 m2 ja kellarin n. 37 m2. Pinta-alat tarkistusmittaamattomia. Laajennuksen lopputarkastus tehty 20.11.2003.

Asuinrakennuksen keittiössä on puuhella ja tuvassa vähällä käytöllä ollut varaava takka.

Pihapiiristä löytyy lisäksi vanha pihasauna, vanha varastorakennus jossa sijaitsee myös huussi ja erillinen vierasmaja/varasto vähän sivussa pihasta. Saunan nurkalle on kaivettu pieni lampi.

Tarjouskilpailu, saapuneita tarjouksia ei käsitellä ennen tarjoustenjättöajan päättymistä. Tarjoustenjättö päättyy 13.10. klo 23:59.

Metsään ja pihapiiriin voi käydä tutustumassa omatoimisesti. Rakennusten näyttö sopimuksen mukaan.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tieoikeus, soran ottaminen

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet Ei ole » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteella ei merkintää tieoikeudesta rakennuspailakalle tulevaan tiehen.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 86-418-876-1

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta