Nyt on hinta varmasti kohdallaan!

Hieno perinteinen puutalo ja uudempi saunarakennus, jossa myös asuintilaa. Valtion asfaltin varressa Kyrösjärven läheisyydessä.

Iso-Röyhiön kylällä Kyrösjärven tuntumassa maantien varressa sijaitseva asuinkiinteistö. Se on viime vuodet ollut vapaa-ajan käytössä, mutta palvelisi hyvin myös asumista.

1950 valmistunut perinteinen puutalo, jota on osittain remontoitu. Kerrosala kiinteistörekisterin mukaan 70 m2, 3 h ja keittiö sekä kuisti. Alakerrassa on yhdistetty kaksi pientä makuuhuonetta. Keittiössä leivinuuni ja huoneessa kaunis puu-uuni. Taloon on hankittu kompostoiva WC, mutta se on vielä asentamatta.

1987 valmistunut hieno saunarakennus, jossa on myös asuinhuone ja keittiönurkkaus. Kerrosala kiinteistörekisterin mukaan 35 m2 ja kokonaisala 45 m2.  Vesi tulee saunaan, mutta ei keittiönurkkaukseen (helppo liittää myös sinne).

Kiinteistöllä on sekä vesiliittymä että sähköliittymä. Valokuitu vieressä tien varressa.

Tontin kooksi on kiinteistörekisterissä merkitty 2500 m2, mutta kartalta mitaten ala on n. 2950 m2. Asuinrakennus on mukavan korkealla kumpareella, josta peltomaisema aukeaa hienosti.

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Yleisen tien varressa, ei tiemaksuja.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen vesialue 143-407-876-2 Isoröyhiön kylän vesialue 2) Yhteinen maa-alue 143-878-8-1 Kyrösjärven vesijättöjen jakokunnan yht.maa