Juvan Kaskiissa sijaitseva, vapaa-ajan käytössä oleva pientalo sekä viihtyisä pihapiiri Rajatien varrella. Edullista vapaa-ajanpaikkaa ja puuhapalstaa tarvitsevalle huippukohde, kannattaa tutustua!

Huom! myydään ilman tarjousaikamenettelyä...

Kiinteistöllä n. v 1932 rakennettu, hirsirunkoinen tupa-keittiön sekä kamarin käsittävä pientalo, v. 1968 valmistunut hyväkuntoinen pihasauna sekä uudehko talousrakennus jossa mm. bio wc.  Viihtyisä pihapiiri jossa nurmialuetta, marjapensaita ja omenapuita sekä patio. Kohde on sähköistetty ja hyväkuntoinen tie jotaa pihaan saakka, etäisyys Juva-Sulkava päällystetystä tiestä Rajatietä n. 0,5 km. Lähipalvelut (kaupat ym) sijaitsevat Sulkavan kk:ssa, etäisyys n. 14 km tai Juvan kk:ssa, etäisyys n. 22 km.

Asuinrakennuksen pinta-ala on n. 45 m2 ja se on hirsirunkoinen ja purueristeinen. Peltikate on uusittu 1990 -luvulla. Tuvassa uunilämmitys, lisäksi sähköpattereita jotka kaikki eivät ole toimintakuntoisia. Kodinkoneita ja muuta irtainta sisältyy kauppaan (mm. jääkaappi-pakastin). 

Pääräkennuksen kunto on melko vaatimaton ja se vaatii osaltaan lattioiden oikaisua ja myös sähköistyksen tarkastamista/kunnostamista + muuta saneerausta (ainakin jos kohdetta aiotaan ympärivuotiseen käyttöön).  Vesijohtoa ja viemäröintiä ei ole. Käyttövesi otettu omasta pihakaivosta mutta veden laatua ja riittävyyttä ei ole selvitetty (nyt kuivan kesän jälkeen pohjavesi on melko matalalla).  Energialuokka  = H.

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Heikkurila-Pulkkila yksityistie rasittaa kiinteistöä.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Rajatie, tiemaksua n. 20€/v.

Osuus yhteisiin On
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta