Juvalla, maaseudun rauhassa vapaa-ajankäyttöön soveltuva 1950 -luvulla rakennettu pientalo sekä runsaasti muita rakennuksia.

Reilu tontti n. 28000 m2, metsämaata ja osittain viljeltyä peltoa mahdollistaa monipuolisen käytön. Majalammen rantaa yli 250 m (ei kuitenkaan kaavan mukaista rantarakennusoikeutta). Kohteen kaavamerkintä on A0-1 eli mahdollisuus ottaa vaikka ympärivuotiseen asumiskäyttöön (tied. Juvan kunta).

Voit käydä itsenäisesti tutustumassa kohteeseen, talon ja piha-aitan ovet on kuitenkin lukittu.

Tiedustelut ja esittelyt kohteesta  Simo Ikäheimonen, 040 5533981 tai Simo.Ikäheimonen@metsatilat.fi

 

 

Peltoa kasvimaaksi n. 0,1-0,15 ha, pihapiiriä ja rakennettua aluetta n. 0,3 ha ja metsämaata 2,4 ha Majalammen rannassa.

Kohteella on pientalo, rakennettu 1950 -luvulla sekä runsaasti varastokäytössä olevia eri rakennuksia (mm. junavaunusta tehty varastorakennus). Asuinrakennuksen kerrosala on n. 55 m2 ja asuinala 50 m2 (pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu). Asuinkerros käsittää tupa-keittiön, 2 kamaria sekä apukeittiötilan. Rakennus on puurunkoinen ja purueristeinen. Yläkerta on avointa, korkeaa tilaa, kellarikerroksessa on matalahko kellaritila koko rakennuksen pinta-alan suuruisena.

Kohteen puucee on purettu eli rakentamaan pääsee välittömästi...

Asuinrakennuksen sekä pääsääntöisesti muittenkin rakennusten peltikatot ovat kunnossa, asuinrakennuksen sisäpuolisia pintoja on laitettu, uunit myyjän ilmoituksen mukaan toimivat mutta edellisestä nuohouksesta on aikaa n. 10 v (eli talo on ollut pääsääntöisesti käyttämättömänä). 

Talon kaivo sijaitsee myytävän märäalan ulkopuolella ja sen käytöstä tullaan muodostamaan erillinen rasite kantatilan osalle.

Lämmitys tapahtunut tuvan leivinuunin sekä hellan avulla, toisessa kamarissa on puu-uuni. Lisäksi käytössä on siirrettäviä sähköpattereita.

Sähköliittymä on voimassa ja siirtyy osana kauppaa ostajalle. Erittelemätöntä irtaimistoa jää kohteelle ja ostaja voi tehdä tälle irtaimelle mitä parhaakseen katsoo. Myyjä ei vastaa näin siirtyvien irtaimistojen eikä talossa olevien koneiden ja laitteiden toimivuudesta.

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Juva kunnan laatima Kotijärven yleiskaava, kaavamerkintä rakennuspaikalle AO-1 ja muulle alueelle M-1.

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Ei kaavan mukaista rakennusoikeutta.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Pellonvuokrasopimus voimassa v. 2021 loppuun.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kantatilan osalle jää panttikirjakiinnitys (ei vakuutena), määräala luovutetaan kiinnityksistä ja rasituksista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeudet kunnossa, vuotuinen tiemaksu n. 190€ (koko kiinteistö).

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 178-446-876-3 Summala 3 osakaskunta, kantatilan osuudesta luvoutettavan pinta-alan suhteessa.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta