Kokemäen Kauvatsalla luonnonkauniin Piilijoen rannalla sijaitsevaa tilaan kuuluu hyväkuntoinen asuinrakennus ja asuinkäyttöön kunnostettu navetta sekä muita rakennuksia, metsää on noin 8,1 hehtaaria ja viljeltyä peltoa noin 1,8 hehtaaria. Pellot on vuokrattuna viljelykäyttöön pitkäaaikaisella vuokrasopimuksella. Tilaan kuuluu noin 700 metriä kaunista kalaisan Piilijoen rantaa. Asuinrakennuksessa on laajakaistakaapeli, sähköliittymä, vesijohtoliittymä sekä 5000 litran umpisäiliö jätevesiä varten. Metsään on jokivarteen tehty tilan oma ulkoilureitti. Kosken alapuolelta pääsee veneellä Sääksjärvelle. Asuinrakennus sijaitsee kauniilla jokirantatontilla siltamaisemassa päällystetyn tien varressa.  Tässä on unelmakohde etätyöasuntoa hakevalle!

Kokemäen Kauvatsalla luonnonkauniin Piilijoen rannalla sijaitsevaa tilaan kuuluu hyväkuntoinen alunperin vuonna 1952 rakennettu asuinrakennus ja asuinkäyttöön kunnostettu navetta sekä muita rakennuksia, metsää on noin 8,1 hehtaaria ja viljeltyä peltoa noin 1,8 hehtaaria. Pihassa on lisäksi autotalli, kellari, kaksi huvimajaa sekä metsänlaidassa oleva suuli. Asuinrakennuksessa on alakerrassa keittiö, kaksi makuuhuonetta, saunakamari ja WC. Yläkerrassa on kaksi kamaria. Sauna löytyy sekä navettarakennuksesta että asuinrakennuksesta. Asuinrakennuksen peltikatto on kunnostettu ja maalattu vuonna 2017 ja ulkoseinät on maalattu vuonna 2016. Rakennuksessa on sähkölämmitys sekä mahdollisuus lämmittää puulla. Pellot ovat vuokrattuna viljelykäyttöön pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Tilan puuston arvo on odotusarvoineen noin 32.000,- euroa ja taimikoiden arvo on noin 1400,- euroa. Puuston määrä on 1250 kiintokuutiota. Tilaan kuuluu noin 700 metriä kaunista kalaisan Piilijoen rantaa. Asuinrakennuksessa on laajakaistakaapeli, sähköliittymä, vesijohtoliittymä sekä 5000 litran umpisäiliö jätevesiä varten. Metsään on jokivarteen tehty tilan oma ulkoilureitti. Kosken alapuolelta pääsee veneellä Sääksjärvelle. Asuinrakennus sijaitsee kauniilla jokirantatontilla siltamaisemassa päällystetyn tien varressa.  Tässä on unelmakohde etätyöasuntoa hakevalle, Tampereelta Piilijoelle ajelee tunnissa.

Tila myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset jätetään kiinteistövälittäjälle. Jokainen tarjous otetaan käsittelyyn heti sen saavuttua.

Myyjä hyväksyy tai hylkää tehdyt tarjoukset.

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tilan pellot ovat vuokrattuna viljelykseen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Naapuritilojen tieoikeudet rasittavat tilaa.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tila sijaitsee maantien varressa.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteisiin siirtyvät tilan mukana ostajalle.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta