Mökki ja peltoa yhdessä tai erikseen. Tahkovuoren lomakeskuksen palveluihin ja Nilsiän keskustaan n. 10 km. 

Aurinkoisella, avaralla paikalla peltojen keskellä oleva mökki on rakennettu todennäköisesti vuonna 1939. Kiinteistöverolipun mukaan rakennuksen ala on 42 m2, ei tarkistusmitattu. Mökissä on tupa + kamari + erillinen wc, pesuhuone ja sauna.  Rakennuslupatietoja ei ole saatavilla. 

Lattioita on korjattu perusteellisesti,  ulkovuoraus  uusittu 90-luvun loppupuolella, 3-kertaiset ikkunat. Lämpöeristystä lisäämällä mökistä saa sopivan talvikäyttöönkin. Painovoimainen ilmanvaihto. Leivinuuni, joka nuohottu viimeksi toukokuussa 2019.   Lämmitys enimmäkseen  pönttö-  ja leivinuuneilla. Pieksänkosken vesiosuuskunnan vesiliittymä ja Savon Voiman sähköliittymä. Pyykinpesukoneliitäntä ollut keittiön hanasta. Jätevedet,  lukuunottamatta astian- ja pyykinpesuvesiä, menevät umpisäiliöön, joka on tyhjennetty viimeksi syksyllä 2018. Pesuhuoneessa ei ole lattialämmitystä. Saunassa vaivaton ja siisti sähkökiuas. Painovoimainen ilmanvaihto. Peltikatto.  Tupakeittiössä ja kamarissa maalatut paneelit seinissä. Muovimatto tupakeittiössä, laminaatti kamarissa. Laatoitettu pesuhuone. 

Jääkaappi-pakastin, mikro, liesi ja pyykinpesukone  kuuluvat hintaan sekä kaapistot, rullaverhot ja valaisimet. Tuvan sähköpatteri sisältyy hintaan, kaasulämmitin ei. Myyjät vievät haluamansa muun irtaimen pois sovittuun päivään mennessä ja loput jäävät tilalle. Tarkoitus on jättää osa kalusteista mökkiin. Kamarin punainen sohva ja tupakeittiön pöytä voi jäädä ostajalle, jos erillisestä korvauksesta päästään yksimielisyyteen. Myyjät eivät vastaa millään tavalla tilalle jäävän  irtaimen mahdollisista hävittämiskustannuksista. 

Peltoa n. 5,6 ha. Viime kesään asti olleet käytössä, ei nyt vuokralla. Tukioikeuksia ei ole enää. 

Mökki on ollut vapaa-ajan käytössä kesäisin aivan viime vuosiin saakka. Muuttamaan pääset vaikka heti - vai tartutko pensseliin ja uudistat vähän pintoja?  

Haapaharjun tilan metsät on myyty loppuvuodesta 2019. Myyjät ovat pidättäneet itselleen määräalana mökin ja pellot. Peltojen yhteydessä olevat pienet metsäalat jäivät myös kaupan ulkopuolelle - nyt saat polttopuutkin omalta tontilta. Määräalaa ei ole vielä lohottu, todennäköisesti lohotaan kesän kuluessa. Jos ostat sekä mökin että pellot, et tarvitse maksaa lohkomiskuluja. 

Esittelyt ma - pe, myös illat ma - to. Soita, käydään katsomassa yhdessä!

Tarjoukset 4.6. klo 15 mennessä, kiitos. 

 

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Tilan metsät on myyty loppuvuodesta 2019 ja vielä myyjien pidättämää määräalaa, jolla on rakennukset ja pelto, ei ole lohottu. Kaupassa sovittiin, että osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin jaetaan kantatilan ja määräalan pinta-alojen suhteessa.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta