Uudehko saunamökki kirkasvetisen Pyöriäjärven rannalla ja lisäksi vahvapuustoinen puuhamaa ja runsasti käyttämätöntä rakennusoikeutta.

Vajaan neljän hehtaarin suuruinen metsätila, jolla vahva puusto ja lisäksi uudehko (vuonna 2009 rakennettu) lamellihirrestä tehty rantasaunamökki. Kirkasvetisen Pyöriäjärven rantaviivaa on n. 160 m. Pyöriäjärvi on ns. kraaterijärvi, eli rannoilta lapsiystävällinen, mutta kuitenkin keskellä järveä on myös reippaasti syvyyttä.  Saunamökin lähiosoite on Viuhkolantie 997 b.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Tila sijaitsee yleiskaava-alueella ja sille on kaavaan merkitty yksi ns. taustarakennusoikeus yhdellä vapaa-ajan asunnolle oheisrakennuksineen. Rakennuspaikka päärakennukselle sijaitsee n. 80 m päässä rannasta, mutta rannalle on rantasaunan statuksella rakennettu kaavamääräyksen maksimikokoinen (kerrosala 30 m2 ja kokonaisala terasseineen 40 m2) saunamökki lamellihirrestä.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Kokonaisrakennusoikeus on 180 m2, josta siis käytetty vain rantasaunan ja kaksipesäisen varastorakennuksen osuus. Rakennusoikeutta on jäljellä yli 100 m2.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Tilaan ei kohdistu mitään kiinteistörekisteriin kirjattuja kiinteistörasitteita. Ainoastaan yleiskaavamääräysten ja hyvän metsänhoidon ohjeen mukaisten rantametsien käsittelyohjeiden mukaiset määräykset ja ohjeet rajoittavat tilan käyttöä.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Tila myydään vapaana kaikista kiinteistörasituksista.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tilalle johtaa 8 m leveä rasitetieoikeus, sekä myös valmis ja hyväkuntoinen tie Viuhkolantieltä Linnamäki II ja Kujala -tilojen kautta.

Osuus yhteisiin Ei ole » Lisätietoja

Tilalla ei ole osuuksia yhteisiin alueisiin.