Tilan vanha talouskeskus Luumäen Pentinkylällä.

Lähiosoitteessa Pentintie 107 sijaitseva, Sulkunen nimisen tilan vanha talouskeskus, jossa n. vuonna 1952 rakennettu 56 m2 suuruinen vanha päärakennus, sekä aittarakennus ja navettarakennus. Kaikki rakennukset ovat olleet pitkään asumattomina, mutta edelleen "ryhdissään". Päärakennuksessa ei ole mitään mukavuuksia, eikä se sovellu ilman remontointia vapaa-ajan asumiseenkaan, mutta on remontoitavissa ns. kuivan maan vapaa-ajan asunnoksi. Lähin vesistö on n. 600 m päässä sijaitseva Pentinlampi. Myytävä kohde saa tontin pinta-alan mukaisen osuuden emätilan osuuksista Kontulan osakaskunnan yhteiseen vesialueeseen, eli osuuden myös mm. Kivijärvelle. 

Tähän pitkään asumattomana olleeseen, Sulkunen nimisen tilan talouskeskukseen voi käydä tutustumassa aivan itsenäisesti ulkoapäin. Kohteen rakennuksien sisätiloihin tutustumisesta kuitenkin oltava ensin yhteydessä välittäjään.

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Kohde sijaitsee oikeusvaikutteisen kaava-alueen ulkopuolella.

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Kohde ei sijaitse minkään vesistön rannalla.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Kaupan kohteella e ole mitään rasitteita, ellei tonttia lohkota niin, että sähkölinja ja/tai Pentintie jää osaksi tonttia.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Määräalatontti myydään vapaana kaikista kiinteistörasituksista.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kohde sijaitsee Pentintien varrella.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kaupan kohde saa pinta-alansa mukaisen osuuden emätilan osuuksista Kontulan osakaskunnan yhteiseen vesialueeseen. Osuudet ilmenevät tämän myyntiesitteen liitteenä olevasta kiinteistörekisteriotteesta.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta