Luonnonkauniilla paikalla oleva vapaa-ajanviettopaikka Parkanon Kuivasjärvellä. Kahdesta vierekkäisestä kiinteistöstä koostuva kokonaisuus jossa on vanha talouskeskus rakennuksineen.  Kohteella on myös vanhaa peltoa johon erinomainen mahdollisuus perustaa oma puutarha. Lisäksi on metsää noin 0,5 ha. Metsä on pääosin vanhaa, jossa on järeä tukkivaltainen puusto. Rakennuspaikka sijaitsee Isonahonjoen varressa ja jokirantaa on kohteella noin 70-80m. Isonahonjoki laskee Ylinenjärvestä Vatajanjärveen.   

Tilalla Pikkumäki sijaitsee vanha asuinrakennus joka on hirsi-/puurakenteinen ja harjakattoinen. Talon rakennusala on noin 32 m2. Asuinrakennus on rakennettu vuonna 1952.  Talossa on tupa, keittiö, eteinen ja kuisti. Asuinrakennus on kunnostuksen tarpeessa. Pihapiirissä on myös puusuoja/aittarakennus joka on huonokuntoinen.  Saunarakennus on sen sijaan kunnostettu n. 20 vuotta sitten.  Samoin tilalla on maakellari jonka päälle tehty nukkumatila.

Kiinteistöllä on sähköliittymä 3x25.  Tilalla on oma kaivo ja rakennnuksiin ainoastaan kantovesi. Tarvittaessa myös vesiosuuskunnan vesi on lähettyvillä.

Hp. 22.000 euroa

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasitteet

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On