Viihtyisä pieni vapaa-ajan asunto Iso Kaatluoma -järven rannalla, sopii kesämökiksi ja myös vaikkapa tukikohdaksi metsästäjälle tai metsätöiden tekijälle.

Viihtyisä pieni vapaa-ajan asunto Iso Kaatluoma -järven rannalla, sopii kesämökiksi ja myös vaikkapa tukikohdaksi metsästäjälle tai metsätöiden tekijälle.

Valmistumisvuosi on 1973 ja kokonaispinta-ala n. 25 m2. Puurakenteisessa rakennuksessa on tupa sekä sauna ja pukutila, molempiin omat ulko-ovet kuistin kautta. Tuvassa on takka. Mökin vieressä on talousrakennus, jossa on varastotilaa, ulko-wc sekä aittahuone, jossa voi kesällä majoittuakin. Pihalla on lisäksi pieni kellarikoppi. Sähköliittymää ei ole.

Rakennuksen vieressä on matala rengaskaivo lähinnä pintavettä varten, mutta juoksevaa vettä tai jätevesijärjestelmää ei ole. Saunalla on maaimeytys, jonka toimivuutta ei ole selvitetty. Jätevesiselvitystä ei ole tehty. Vähäiset talousjätteet on viety yhteiskeräyspisteeseen.

Myyjä pidättää oikeuden pitää itsellään tarpeelliseksi katsomansa irtaimiston, ja käytännön järjestelyistä voidaan sopia tarkemmin ostajan kanssa. Lähtökohtaisesti ostaja vastaa kaupan jälkeen yksin kohteelle jäävästä irtaimistosta sekä sen asianmukaisesta käsittelystä ja mahdollisesta hävittämisestä aiheutuvista kustannuksista. 

Kohteen osoite on Luomantie 283 B, 77110 Paltanen. Esittelystä voi sopia välittäjän kanssa: Henrik Roschier, puh. 040 480 7420, sähköposti henrik.roschier(at)metsatilat.fi

Hintapyyntö on 25 000 euroa. Tarjous voi olla myös pienempi tai suurempi kuin hintapyyntö. Tarjoukset tehdään kirjallisesti tai sähköisesti välittäjällea) tämän sivuston tarjouslinkin kautta,  b) sähköpostitse: henrik.roschier(at)metsatilat.fi tai  c) kirjallisesti osoitteeseen: Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV, Seunalantie 1, 76850 Naarajärvi.  Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä mikä tahansa tarjous.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Rakennuslupatilannetta ei ole selvitetty. Tilalla on Iso Kaatluoma -järven rantaviivaa n. 50 m. Rakentamisoikeudesta voi tiedustella Pieksämäen kaupungin rakennusvalvonnasta: rakennusvalvonta@pieksamaki.fi , https://www.pieksamaki.fi/palvelut/rakentaminen-ja-tontit/rakennus-ym-luvat/

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus (000-2016-K50906) Leveys: 5 m. Tiemaksu vuosittain, suuruusluokka n. 30-40 eur/v.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 593-403-876-2 Nikkarilan jakokunnan rauhoituspiiri, Yhteinen vesialue 593-876-16-0 Kontiomäki 6 osakaskunta

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta