Loma-asunto maaseudun rauhassa sekä peltoa

Piilolan tila on nimensä mukaisesti omassa rauhassaan kylätien varrella, mutta kuitenkin vain parin kilometrin päässä Pielaveden ja Keiteleen väliseltä kantatie 77:ltä. Pielaveden keskustaan on  n. 21 km, Keiteleelle vähemmän. Peltoa tilalla on n. 1,8 ha, jonka vuokrasopimus korvauksetta  1,53 ha alalla 31.12.2023 saakka,  (lisäys 9.3.) mutta viljelijä on ilmoittanut suullisesti, että voi tarvittaessa luopua vuokrasopimuksesta. Tukioikeudet ovat vuokralaisen omaisuutta.  Metsää  on n. 1,4 ha. 

Lautarakenteinen, sähköistetty asuinrakennus on kiinteistöverolipun tietojen mukaan rakennettu vuonna 1953. Pinta-ala on verotustietojen mukaan n. 102 m2, jota ei ole tarkistusmitattu. Tupakeittiö, johon hella ja uuni luovat viihtyisyyttä, makuuhuone, puulämmitteinen sauna, wc ja näihin liittyviä aputiloja, ei suihkua. Yläkertaan ei ole rakennettu huoneita. 

Vesi  tulee 76  metriä syvästä porakaivosta. Se on puhdistettava ennen kuin vettä voi käyttää juomavetenä. Putkistot ovat alkuperäiset. Jätevesien käsittely kolmen kaivon kautta, järjestelmän huoltotyöt ja nykyaikaistaminen ajankohtaista.

Uuni ja hella tupakeittiössä, makuuhuoneessa vuolukiviuuni. Lisälämmittiminä on ollut irtolämpöpattereita. Asunnossa on pidetty talvisinkin lämmöt päällä. Hella ja makuuhuoneen uuni ovat olleet käytössä näihin päiviin asti, tupakeittiön uunin kunto tarkistettava. 

Huoneissa ovat  alkuperäiset lautalattiat. Tupakeittiön seinät paneloitu, makuuhuoneen seinissä lastulevyt. Pinnoiltaan asunto on lähes alkuperäisessä kunnossa. Talossa on asuttu vakituisesti vuoteen 2016 saakka, sen jälkeen se on ollut satunnaisessa vapaa-ajan käytössä ympäri vuoden. 

Tilalla on riihi, joka myöhemmin on laajennettu puimalaksi. Lisäksi tilalla on varastorakennuksia ja tunnelmallinen vanha hirsinen aitta.

Mitä sinä tekisit, jos viettäisit lomapäiviä maaseudulla vehreässä ympäristössä? Kiire on jäänyt jonnekin ihan muualle. Piilolassa on hulppeasti tilaa koriste- ja puutarhakasveille, puille ja pensaille. Nikkaroitko vai kudotko ehkä mattoja tai pistät pystyy askartelupajan? 

Yksityiset näytöt, saat tutustua kiireettömästi taloon. Otathan hyvissä ajoin yhteyttä, kun haluat käydä katsomassa rakennuksia sisältä. Tutustumisen jälkeen voit esittää oman näkemyksesi hinnasta. 

Kuntotarkastus tehty.

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Luhan yksityistie

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta