Jongulla kolmesta erillispalstasta muodostuva tila. Länsirannalla Koivulassa 11,7 hehtaarin metsäpalsta, jolla on 1995-96 rakennettu Kontiotuotteen höylähirsinen, sähköistetty, kerrosalaltaan 25m2:n saunamökki ( Länsirannantie 1017). Valmis paikka kesän rientoja varten.  Jongunjärven itäpuolella Liikasensuolla, Korpijoen pohjoisrannalla n. 16 hehtaarin suopalsta sekä Sotkavaaran Hanganpohjakankaalla 9 hehtaarin metsäpalsta.

Mökki sijaitsee pellonlaidalla, noin 300 metrin päässä järvestä. Rannassa on yhteinen, n. 0,4 hehtaarin maa-alue, johon tälläkin tilalla on osuus. Yhteiselle alueelle on raivattu rantaa veneiden säilytystä varten. Hyväkuntoisessa mökissä on tupakeittiö, parvi, pukuhuone ja sauna sekä tilava kuisti, huoneistoala 21,5 m2.  Mökki on rakennettu reunavahvistetulle betonilaatalle. Mökissä on huopakatto, Upo-merkkinen kamiina, sähköhella ja jääkaappi, pihassa oma porakaivo, jonka vesi on rautapitoista ja käytetty vain kukkien kasteluun, mökki on ollut talvet kylmillään. Pihassa pieni n. 6m2;n kokoinen varasto ja puucee.  Kiinteistövero 0llut 2019 122,32 €. Mökin edustalla noin 0,5 hehtaaria vanhaa peltoa, mitä ei ole viljelty aikoihin mutta ei ole metsittynytkään.

Länsirannan palsta on Jongun metsästysseuran pyyntialueita, Jongun itäpuoliset palstat Ervastinseudun metsästysseuran pyyntialueilla.

Soita ja sovi esittely.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kuviot 2 ja 6 ovat metsälain 10§:n tarkoittamia erityisen tärkeitä elinympäristöjä, luonnontilaisia kitusoita.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Mökkipalstalle Koivulantie, oma liittymä. Korpijoen palstalle ei merkittyä kulkuoikeutta. Hanganpohjankankaalle virallinen kulkuoikeus lännestä, mutta käytännössä kuljettu etelän suunnalta.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

ks kiinteistörekisteriote.