Virtalantie 237 osoitteessa Siuruanjokivarressa 1952 rakennettu, lautarakenteinen n. 70 m2:n purueristeinen talo, johon on 1980-luvulla rakennettu laajennuksena märkätilat. Talo kauniilla paikalla, ikkunasta avautuu näkymät Veneheitonkosken alla olevalle suvannolle, omaa rantaviivaa n. 200metriä. Talon ympärillä on metsät, ja vanhoja peltoja, joista osa jo metsittyneet. Metsiin tehty hakkuu takavuosina, kuvio 1 on uudistettu männyntaimilla, ja muilta osin alueet käsitelty harvennushakkuulla. Pihapiirissä on vanha iso navettarakennus, joka on toimivaa varastotilaa, sekä purkukuntoinen, osin hirsirakenteinen varastorakennus, ja lisäksi pieni hirsiaitta.

Talon märkätilat ovat remontin tarpeessa.  Märkätilojen rakentaminen on toteutettu rakentamalla laajennusosa talon etupuolelle, kattolapetta jatkaen. Wc-pöntön säiliö on vuotanut, ei lattiakaivoa, ja pesutiloissa on havaittavissa irronneita laattoja. Periaatteessa laajennusosa olisi vaikka purettavissa pois, jos saunan haluaa ulkotiloihin. Jätevesijärjestelmä (2 betonikaivoa ja kivipesä) ei täytä nykyisen asetuksen vaatimuksia.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Talon vieressä kulkevan puronvarren laiteilla on mahdollinen metsälain 10§:n erityisen tärkeä elinympäristö, jonka metsätalouskäyttöä on rajoitettu, lehto.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Virtalantie

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Siuruan jakokunnan yht maa- ja vesialueet sekä yht maa-alue 878:4.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta