ESITTELY KOHTEESSA LAUANTAINA 25.9. KLO 14-15. Jongun Länsirannalla vanha Ravaskan tilan kotipalsta rakennuksineen. Talo sijaitsee osoitteessa Länsirannantie 1273 A, sekä vieressä pihapiirin laidalla lautarakenteinen kesämökki osoitteessa 1273 B, jota on käytetty suvun toisen perheen kesäpaikkana. Ravaskan talo on rakennettu 1936, ryhdikäs ja hyvässä kunnossa, taloon on tehty remontti 1980-luvulla, jossa mm. lattioita uusittu, peltikatto laitettu 1990- luvulla. Talossa on pirtti, jossa vuolukiviuuni, keittiö, 2 kamaria sekä wc. Pirttiin uusittu lankkulattia, kamareissa kakluunit, vanhat tapetit sekä muovimatto lattiassa. Talossa myös wc ja suihkukaappi. Sähkö- ja vesiliittymä, jätevesijärjestelmä kahdella sakokaivolla ja kivipesällä, ei täytä nykyasetuksen vaatimuksia. Tuon aikakauden tyyliin kuuluu, että naapuritalo on samassa pihassa, siinäkin vanha hirsitalo, joka kesäkäytössä. Talon pihapiirissä on hirsisiä vanhoja piharakennuksia sekä uudempi höylähirsinen sauna. Myytävästä alueesta on kartta metsäarvion takana sekä kiinteistörekisterikarttaan alueet on merkitty punaisella, sisältyy myös vanha metsittynyt pelto Länsirannantien toisella puolella risteyksen kohdalla.

Pihapiirin laidalla on 1982 rakennettu 4 tuuman höylähirrestä tehty n. 30 m2:n kesämökki, jossa olohuone, keittiö ja varasto. Mökkiin tulee sähkö kaapelilla talon liittymästä. Kiinteistövero n. 87€/vuosi. Mökissä on upo-kamiina, takka sekä sähköpatterit. Mökissä on hyvä majoittaa sukua tai ystäviä, kalusteet siirtyvät kaupassa. Pihassa n. 10 m2:n kesäaitta, n 7m2:n kevythirsinen sauna, puucee, grillikatos sekä huonokuntoinen asuntovaunu. Pihassa oma kaivo mutta vettä ei ole käytetty ruokavetenä.

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Talon pohjoispuolella rantaan menevän tien päässä on venevalkamaoikeus Järven toisella puolella oleville taloille. Katso kiinteistörekisteriote ja kartat.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Määräala saa osuuden tilan yhteisistä pinta-alansa mukaan, mm. osuus vesialueeseen Jongunjärvessä.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta