Rauhallinen maaseutukohde, jonka rakennukset ovat hyvin käyttökelpoisia sekä varsinaiseen asumiseen että vapaa-ajan asumiseen.

Hehtaarin määräalatontilla olevat rakennukset. Iso pihapiiri ja viehättävät vanhat rakennukset, joita voi hieman remontoida tai vain käyttää.

Asuinrakennus on valmistunut 1956, sen asuinala on noin 60 m2 yhdessä tasossa. Yläkertaan on mahdollista rakentaa asuintilaa, mutta sitä ei ole toteutettu.  Talossa on keittiö, kaksi huonetta, eteinen ja 1970-80 lukujen vaihteessa rakennettuun laajennukseen  tehdyt vessa, suihku ja sauna.

Laajennusosan pesutilat vaativat remontin, alkuperäiset muovimatto- ja tapettipinnat eivät ole vesieristettyjä. Lattialämmitys niissä kyllä on. Sisätilat ovat peruskorjaamatta. Ulkoa talo on saanut uuden vesikaton ja ulkovuorin tuulensuojalevyn kanssa kolmelle seinälle kymmenen vuotta sitten. Suojan puolen seinäpintaa ei ole uusittu, sillä se on hyväkuntoinen.

Rakennuksessa on pidetty talvet noin 10 asteen peruslämpöä, jolloin sähkönkulutus on ollut noin 4000 kWh vuodessa. Kaivo on naapurin puolella (oikeus kiinteistörekisterissä) ja vaatii käyttämättömyyden vuoksi kunnostusta ja luultavasti myös uuden pumpun. Talossa on uuneja, joiden käyttö tuo edullisen lämmön. Uunit ja hormit toki pitää tarkastaa ennen käyttöön ottoa.

Tontilla on lisäksi purkukuntoinen navetta. Vanha sauna/liiterirakennus on hyvin käyttökelpoista varastotilaa, vaikka sauna ei ole käyttökunnossa. Iso järeästä hirrestä rakennettu aittarakennus on kooltaan noin 50 m2. Se saattaa olla jopa 1700-luvulta ja joka tapauksessa se on kokonaan käsinveistetyistä hirsistä ja lankuista rakennettu.

Kiinteistöllä oleva irtaimisto voi pääosin jäädä korvauksetta ostajalle.

Kiinteistövero on 65,20 € / vuosi. Tiemaksua ei ole.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Osoite Koukomäentie 80

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen vesialue 619-434-876-1 Jalasjoki ja Myllyoja 2) Yhteinen vesialue 887-441-876-2 YHTEINEN VESIALUE