Remonttitaitoiselle!!

Vanha 1948 rakennettu maatilan asuinrakennus noin 90 m2, pihapiireineen Kulkemus-järven rannalla. Suurella ja valoisalla noin 1,5 hehtaarin suuruisella tontilla on peltoa ja metsää. Rantaviivaa on noin 130 metriä.  Rannalla on 1986 rakennettu noin 20 m2 pyöröhirsinen saunamökki. Päärakennus on hirsirunkoinen ja levyverhoitu. Ensimmäisessä kerroksessa on tupa/kammari, makuuhuone, keittiö, eteinen ja wc. Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta. Kellarikerroksessa sijaitsee sauna, kellaritila ja autotalli. Pihapiirissä on lisäksi tiilirakenteinen vertasrakennus, navettarakennus ja hirsinen aittarakennus. Rantasaunassa on takkatupa ja sauna. 

Asuinrakennus on hyvin alkuperäisessä kuosissa ja vaatii täydellisen peruskorjauksen. Rakennuksen lämmitys on ollut maalämmöllä mutta järjestelmä ei toimi. Rakennuksessa on useita tulisijoja.  Vesi on tullut kaivosta mutta vaatii uuden vesipumpun.  

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

AO-1 merkintä. Omakotialue, jolle saa sijoitta myös loma-asuntoja.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Ellei oikeusvaikutteisessa kaavassa muuta määrätä, on kaavaan merkityn loma-asuntokäyttöön tarkoitetun rakennuspaikan yhteenlaskettu rakennusoikeus 150 k-m2, pinta-alaltaan yli 4000 m2, rakennuspaikan rakennusoikeus 200 k-m2 ja pinta-alaltaan yli 5000 m2, rakennuspaikan rakennusoikeus 250 k-m2. • Ellei oikeusvaikutteisessa kaavassa muuta määrätä, on kaavaan merkityn ympärivuotiseen asuinkäyttöön tarkoitetun rakennuspaikan yhteenlaskettu rakennusoikeus 250 k-m2, pinta-alaltaan yli 6000 m2 rakennuspaikan rakennusoikeus 300 k-m2 ja pinta-alaltaan yli 7000 m2 rakennuspaikan rakennusoikeus 350 k-m2

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tieoikeudet

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta