Näyttävä kesänviettopaikka odottaa uutta omistajaa.
 

Väisäsenniemessä Komujärven rannalla vapaa-ajan kiinteistö, jossa on pyöröhirsinen päärakennus, rantasauna, puuvaja/varasto sekä pieni aitta ja puucee/varasto. Kohteella on sähkö- ja vesiliittymät. Avara ja valoisa piha pääosin hoidettua nurmikkoa, lisäksi perennoja sekä marjapensaita. Ranta lapsiystävällinen hitaasti syvenevä, uimapaikalla rannassa hiekkaa.

Kerrosalaltaan 97 m2 -kokoisen päärakennuksen valmistumisvuosi 2014, seinät 23 cm läpimittaista sorvattua pyöröhirttä tasakertaan, yläosa puurunkoinen ja lautaverhoiltu. Rossipohja pilariharkkojen päällä, märkätilojen kohdalla maavarainen harkko/betonilaattaperustus. Peltikate. Viemäröinti: vessavedet umpisäiliöön ja harmaat vedet sakokaivon kautta imeytettynä. Rakennuslupapiirroksen mukaan rakennusala 98,5 m2 ja lisäksi avokuisti 26 m2. Alakerran lattia uusittu kesällä 2020 (pontattu lankku), samalla asennettu uudet tuulensuojalevyt alapohjaan. Lämmitys: ilmalämpöpumppu, varaava takka ja puuhella, alakerran makuuhuoneessa kattolämmitys, pesutiloissa lattialämmitys. Ikkunat 3 -kertaiset lämpölasit.

Alakerrassa avara tupakeittiö, 1 makuuhuone sekä pesuhuone ja sauna. Tupakeittiössä varaava takka, puuhella, sähköhella, jääkaappi-pakastin, kaapistot, varaus astianpesukoneelle. Pesutiloissa wc, suihkunurkkaus sekä pesukoneliitäntä, lattiat ja suihkunurkkauksen seinät laatoitettu, kaikki katot puupanelia. Saunassa sähkökiuas.

Yläkerrassa 2 makuusoppea, vaatehuone ja tilava aulatila sekä parveke, josta komeat näkymät järvelle. Seinät, katto ja lattia puuta.

Rantasaunassa eteiskamari ja sauna, vesisäiliöllinen puukiuas. Peltikate, betoniharkkoperustus. Ei sähköjä saunalla. Rakennuksen kerrosala 12,5 m2.

Puuvaja on yhtenäinen tila rakennuspiirroksesta poiketen, maalattia ja peltikate. Kerrosala 20 m2 .

Päärakennuksen seinustalla avarat terassit etelä-länsipuolilla.

Sovi esittelyt välittäjän kanssa puh. 0400807229 / Tarja Manninen
 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus On
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Myydään rasituksista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Osakkaana Puronperäntiessä, tiemaksu noin 80 euroa vuodessa.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet Mäkylän yhteisiin maa- ja vesialueisiin kiinteistörekisterin mukaisesti

Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta