Tasokas lomahuoneisto kokonaan uudistetussa hotellisiivessä. Luxusta lähellä!

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet kävelyetäisyydellä! Kalaisa, upea vesistö, Ellivuori Ski hiihtokeskus, Pirunvuoren hiihto- ja vaellusreitit, Vuorisportin keilaus, Fatbike, minigolf jne. aivan vieressä. Huoletonta lomailua Ellivuoressa, lähellä Tamperetta.

Tasokkaat ravintolapalvelut, jotka kehittyvät edelleen. Kotipizza viimeksi on monipuolistanut alueen palveluja.

Hotelli Ellivuoren uudelleen rakennetussa osassa upea 45 m2 huoneisto, jossa on avokeittiö/olohuone, tilava makuuhuone, pukeutumis/vaatehuone, jonka yhteydessä toinen WC, sauna ja kylpyhuone sekä ennen kaikkea valtava 22 m2 parveke/terassi auringon puolella. Aivan synkintä talvea lukuunottamatta lämmin, lasitettu terassihuone toimii valoisana ruokailuhuoneena aamukahvista illalliseen.

Huoneisto 616 ensimmäisessä kerroksessa. Huoneisto on rakennettu omaan käyttöön vaivaa säästämättä ja ajatuksella. Hienostunut ja tunnelmallinen värimaailma saa viihtymään. Materiaalit ovat korkealaatuisia. Keittiössä on myös astianpesukone.

Terassilta on kiinteistön ainoa oma ovi suoraan ulos ja lupa rakentaa silta sisäpihalle ja kulkea myös sitä kautta.

Hoitovastike 213,76 € / kk. Kiinteistössä on edullinen maalämpö, joka ei ainakaan aseta korotuspaineita vastikkeeseen. Vesimaksuennakko: 10,00 €/huoneisto/kk, tasaus mittarin mukaan. Kuitukaista: 7,20 €/kk.

Kaava Asemakaava
Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Kohde on ranta-alueella.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet Ei ole
Osuus yhteisiin Ei ole
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta