Jaaran perinteisessä kyläyhteisössä upean kalaisan joenrannan kiinteistö. Veneellä myös Kiikoisjärvelle.

Nyt parempilaatuiset dronekuvat.

Vapaa-ajan asunto kylätaajamassa, mutta isolla, puustoisella ja rauhallisella tontilla. Tontti rajoittuu noin 65 metrin matkalla Jaaranjokeen heti padon alapuolella. Komea virtavesi ja padon yläpuolelta on helppo veneillä myös Kiikoisjärvelle.

Mökin rakennusala on noin 70 m2 ja asemakaavassa tontti on AO-merkinnällä ja 280 m2 rakennusoikeudella varustettu eli on muutettavissa myös varsinaiseen asuinkäyttöön. Asuinkäyttö toki edellyttää parannuksia. Kiinteistöllä on kaivo, josta käyttövesi on otettu. Jätevesien puhdistusjärjestelmän puuttuessa pumppu on nyt poistettu käytöstä (on toki tallessa) ja samoin vesivessa on tämän johdosta poissa käytöstä. Asentamalla edullinen umpisäiliö jätevesille voi mukavuudet ottaa käyttöön. Myös kunnallistekniikka on lähellä johon liittymällä vesi- ja jätevesiasiat tulevat kuntoon.

Lisäksi kaavassa on Yli-Jaarantien varressa kiinteistön alueella toinen Ok-tontti, samoin 280 m2 rakennusoikeudella.

Rakennus on laajennettu nykyiseen kokoon 1993 ja se on hyväkuntoinen. Joenrannassa on huvimaja ja mökin lähellä varastorakennus.

Kiinteistövero on 173,56 euroa. Tiemaksuja ei ole. Etäisyys Tampereelle noin 70 km eli alle tunti.

Kaava Asemakaava » Lisätietoja

Kiinteistö on yleiskaavan ja asemakaavan alueella. AO-aluetta eli omakotirakentamiseen kaavoitettu. Kaksi rakennuspaikkaa ja molemmilla yht. 280 m2 rakennusoikeutta (200 + 80 m2).

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Nykyinen mökki on noin 50 metrin etäisyydellä rannasta.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Osoite Yli-Jaarantie 4

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 790-876-3-2 Kiikoisjärven osakaskunta