Mahtavat näkymät ja kuntoportaat samaan hintaan!

Kiikoisjärvellä kylätaajamaa vastapäätä mäen laella oleva 1968 rakennettu pyöröhirsimökki. Rakennusala noin 40 m2. Sähköistetty ja kesävesi on tullut alhaalta kaivosta, mutta vaatii uuden sähköpumpun.

Rakennuksessa iso tilava oleskelutila, jossa on vanhan avotakan paikalle asennettu takkasydän sekä takan vieressä pieni kamina/liesi. Isot ikkunat, joista hieno järvimaisema korkealta. Puustoa harventamalla näkymät avartuvat. Pieni erillinen keittiö, jossa liesi, jääkaappi, mikro. Toisessa päässä kaksi pientä makuutilaa. Mahdollisuus pitää sähköpattereilla peruslämpöä, tuplaikkunat.

Puuterassi heti mökin alapuolella ja portaat rantaan. Portaat saa vielä kunnostettua palvelemaan muutaman vuoden, mutta vaativat uusimisen melko pian. Rantaa noin 40 metriä. Toisella sivulla on mökkinaapuri, mutta puusto antaa hyvän näkösuojan.

Pieni hirsinen sauna on aivan rannassa. Saunan lisäksi pieni pukuhuone. Myös siellä on sähköt ja kesäaikainen vesijohto. Lisäksi rannassa on varastovaja. Saunan edustalla terassia ja laituri, jotka vaativat hieman kunnostamista.

Veneellä kylälle 200 -400 metriä, riipuen mille kohtaa soutaa. Maanteitse neljä kilometriä. Sastamalan keskusta 30 km, Pori 45 km ja Tampere 70 km.

Kiinteistövero 104 €.

Ja nyt on katotkin puhdistettu, saa tulla!

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Olemassa oleva rantarakennuspaikka. Lisärakentaminenkin on mahdollista.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Osoite Korkomäentie 90 A

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 790-876-3-2 Kiikoisjärven osakaskunta