RAUHALLISELLA PAIKALLA PIHLAJAVEDEN SAARESSA SIJAITSEVA LOMAKIINTEISTÖ!

Myytävänä luonnon rauhassa sijaitseva loma-asunto Pihlajaveden saaressa 6200 neliön tontilla. Loistavien kalavesien äärellä, saaressa sijaitsevan lomakiinteistön ranta on kovapohjainen ja aukeaa halutuimpaan, eli etelän suuntaan! Rantaviivaa kohteella on lähes 300 metriä!

Kallion lomaan rakennettu pyöröhirsinen lomarakennus on valmistunut vuonna 1977. Lomarakennuksen pinta-ala on 64 m², johon kuuluu tupa, keittiö ja kaksi makuuhuonetta sekä noin 15 m² terassi. Kohteen kerrosala on siten noin 49 m² (kerrosalaa ei ole tarkistusmitattu). Rakennus on sähköistetty ja keittiön kalusteet on uusittu vuonna 2015, jonka yhteydessä on asennettu uusi lämminvesivaraaja. Käyttövesi tulee suoraan järvestä ja juomavesi on tuotu pullovetenä. Kohteen lämmitys hoituu sähköpattereille ja avotakalla, joka luo myös tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin.

Rannan tuntumassa on myös idyllinen 16 neliöinen pyöröhirsinen rantasauna ja PuuCee/varasto yhdistelmä.

Autotie tulee Laukansaaren rantaan, josta löytyy tilava parkkipaikka useammalle autolle sekä laituri veneiden säilytykseen. Kauppaan kuuluukin savolaismallinen soutuvene, eikä venematkaa laituripaikalta ole kuin 100 metriä! Venevalkamasta Savonlinnan palveluiden äärelle on vain 19 kilometriä ja kesällä venematkaa torikahveille on vaivaiset 10 kilometriä, joka taittuu jouhevasti pienemmälläkin moottoriveneellä!

 

Hintapyyntö 129 000 euroa. Kohde myydään ilman tarjousaikaa. Sovi esittelystä välittäjän kanssa! 

Huom! Esittelyvideoon pääset sivupalkista!

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Pihlajaveden osayleiskaava

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Kaavaan mukaan rakentaminen on sallittu vain jo rakennetuilla rakennuspaikoilla. Uusien rakennuspaikkojen muodostaminen on kielletty.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Panttikirjat siirretään ostajalle.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Laukansaaren yksityistie ja Ruunavuoren yksityistie. Tieoikeus (000-2007-K41759) / Leveys: 6 m Tiemaksut ovat olleet vuosittain noin 70-80 euroa. Lisäksi ostajalle tulee maksettavaksi 2000 euron kertakorvaus laituripaikasta.

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta