Someron maalaismaisemassa noin 130 m2:n loma-asunnoksi sopiva vanha okt talousrakennuksineen. Peruskunnostuksella vaikka ympärivuotiseen käyttöön.

Tässä tarjolla heti kesäkäyttöön soveltuva ryhdikäs, metsäisellä kumpareella sijaitseva, vanha ok-talo Somerniemellä. Vain tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta. Tilava, hirsirunkoinen ja tukevalla kivijalalla seisova talo on valmistunut vuonna 1939.  Tilat yhdessä kerroksessa 4h + k + ph + s + wc. Asuinala noin 130 m2 ja kerrosala noin 155 m2. Talossa avarat tupa ja sali, kaksi makuuhuonetta sekä keittiö. Pienikokoinen sauna sekä suihkutila eivät syö paljoa hyötyneliöistä ja myös sisä-wc löytyy.  Pihapiirissä 1920-luvulla rakennetut navetta-/kanalarakennus sekä varastorakennus.  Talossa on sähkölämmitys sekä useita uuneja, joita ei ole kuitenkaan käytetty 2000-luvulla. Talon vuorilaudoitus kaipaisi jo kunnostusta mutta mikä tärkeintä, peltikatto on uusittu vuonna 2009. Ikä on varmasti tuonut tälle talolle monenlaisia remonttitarpeita, jotka uusi omistaja voi suunnitella ja toteuttaa omien mieltymystensä mukaan. Kiinteistöön kuuluu mm. venevalkamaoikeus (noin 1,7 km talolta) Arimaa-järveen.

Kiinteistövero 110,07 €/vuosi 2021. Tiemaksut ovat olleet noin 20 €/vuosi.

Yksityisesittelyt pyydettäessä.

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Haja-asutusaluetta.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Hämeenhuhdantie ja Kilontie. Tiemaksut vuonna 2020 yhteensä noin 20 €.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaisesti osuuksia useisiin vesialueisiin ja sorapalstoihin sekä venevalkamaoikeus Arimaa-järveen,.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta