Seuraava esittely maanantaina 26.4. klo 17!

Erittäin iso ja vankkarakenteinen hirsitalo rauhallisella sijainnilla ja hyvän kokoisen lammen rannalla. Katso kuvat ja tule tutustumaan!

Urjalan Menosissa 3,5 km 9-tieltä oman lammen rannalla sijaitseva noin 250 m2 hirsitalo. Järeät hirsirakenteet, korkeat huoneet, paljon uuneja ja aitoa vanhaa tunnelmaa. Mukavuuksia ei ole eli laajoja remontteja ei ole tehty. Ikkunat on kuitenkin restauroitu ja hyvässä kunnossa ja sähkötkin talossa on. Talo on pääosin korkealla kivijalalla, mutta rakennuksen koilliskulmassa (poikittaissiiven päässä) on pihaa jossakin vaiheessa nostettu ja perustukset ovat jääneet matalaksi. Siellä alapohja on matalalla ja vaurioita saattaa olla. Pääosa talosta on tervettä ja kestää "ikuisesti" kunhan katto pitää. Kiinteistövero 342,97 euroa. Talo on kunnan rekisterissä vakituinen asunto.

Talossa on lukuisia uuneja. Niitä ei viime aikoina ole käytetty, joten ne on syytä tarkastaa, mutta oletuksena on, että ne ja piiput ovat kunnossa.

Noin 15 vuotta vanha sauna, joka on hyvässä kunnossa. Kaksi vanhaa hirsiaittaa, joista toinen tarvitsee uuden vesikaton.

Naapureita ei ole välittömässä läheisyydessä.

Lampi on kaivettu ja kooltaan noin 3500 m2, syvyyttäkin parhaimmillaan useita metrejä. Pohjassa on lähteitä ja vettä riittää läpi vuoden. Entisen navetan kivijalka jää myös tontille. Siihen on helppo tehdä perustukset jos haluaa vielä rakentaa jotakin tai ainakin hyödyntää kivimateriaalia jossakin.

Määräala on ehdotuksessa rajattu niin, että padot tulevat mukaan, jolloin niiden kunnosta huolehtiminen on selkeää.

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Talo on kaivetun lammen rannassa, mutta ei liene virallisesti rantarakentamista.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Taloon tuleva tie jatkuu metsätienä talon ohi.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen vesialue 887-409-876-1 Huhtin vedet