Pieni metsätila / iso tontti  hienolla paikalla Keitele- järven rannalla. Rakennettu vapaa-ajan asunto ja toinen rakentamaton rakennuspaikka. Omaan niemeen ei naapuri viereen rakenna. 

Upealla paikalla omassa niemessä sijaitseva 3,5 hehtaarin (35 000 m²) tila. Kaksi kaavoitettua rantarakennuspaikkaa, joista toinen rakennettu. Rakentamaton rakennuspaikka upealla paikalla niemen kärjessä, josta avautuu hienot järvimaisemat lännen, etelän ja idän suuntaan. 

Vapaa-ajan asunto on hirsirakenteinen ja peltikattoinen. Siinä on kaksi huonetta, sauna ja pesuhuone. Saunan ja pesuhuoneen puoli on lautarakenteinen ja muu osuus on hirsirakenteinen. Tulisijat ovat toimivia. Sähköliittymää ei ole vedetty rakennuksille. Vapaa-ajan asunto on rakennettu tälle paikalle 1980 - luvun alkupuolella käyttäen vanhoja hirsiä. 

Vapaa-ajan asunnon yhteydessä on myös kevythirrestä kasattu muutaman vuoden vanha aitta. 

Vapaa-ajan asunnossa ja sen ympäristössä on irtainta tavaraa (mm. kaksi venettä), jotka jäävät ostajalle. 

 

Metsämaa on suurimmaksi osaksi siemenpuumetsäksi n. 10 vuotta sitten harvennettu. Siemenpuiden alle on muodostunut taimikkoa. Rantaan on jätetty kaistale vanhoja mäntyjä. Pieni ala metsämaasta on turvemaalla olevaa kasvatusmetsikköä. Siemenpuualueen keskellä on myös pieni, kuusivaltainen kasvatusmetsikkö. 

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Rakentamaton rakennuspaikka ja toinen rakennettu rakennuspaikka. Lisätietoja kaavoituksesta Vesannon kunnan karttapalvelusta https://www.vesanto.fi/voimassa-olevat-kaavat

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

katso kiinteistörekisteriote

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 921-401-876-2 Vesijärven osakaskunta, Yhteinen maa-alue 921-401-878-5 Kuhmonsaarenpää

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta