Ylitornion Raanujärven Kyläniemessä 7,788 ha tila rakennuksineen

Tilalla 1952 valmistunut vapaa-ajan käytössä oleva talo, alakerrassa tupa, keittiö, kaksi makuuhuonetta, wc suihku ja sauna, kellarissa vesipumppu sekä lämminvesivaraaja. Vesi omasta porakaivosta. Yläkerrassa varastohuone, muuten tila avointa varastotilaa. Talo lämpiää puulla ja sähköllä, tuvassa leivinuuni, keittiössä puuhella ja makuuhuoneissa takka sekä Porin Matti tulisija. Taloa ei ole peruskunnostettu eikä rakennuksesta ole laadittu kuntoarviota.  Piha piirissä myös talousrakennus, hirsirakenteinen riihi ja purkukuntoinen navettarakennus. Pihapiirissä noin 1,8 ha viljelyssä olevia peltoja.  Tilalla omaa rantaviivaa Raanujärveen.

Metsänhoitoyhdistyksen laatiman tila-arvion mukaan tilalla metsämaata 5 ha. Metsämaasta nuorta kasvatusmetsikköä 0,8 ha ja varttunutta kasvatusmetsikköä 4,2 ha. Tilalla ainespuuta yhteensä 606 m3.

Raanujärven koulu ja ryhmäperhepäiväkoti noin 150 metrin päässä kohteesta. Raanujärvi sijaitsee Länsi-Lapissa pinta-alaltaan 2 540 hehtaaria eli 25,4 neliökilometriä, järven kalakantaa muun muassa kuha, hauki, ahven ja muikku. 

Näyttöajat sovittaessa, ota yhteys kiinteistönvälittäjään Niko Keränen 040 5688349, niko.keranen@metsatilat.fi.

Myydään tarjousten perusteella. Hintapyyntö 70 000 €/tarjous. Tarjoukset käsitellään tarjous kohtaisesti.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset.

Osuus yhteisiin Ei ole